vrijdag 19 april 2019

Nelson Schoenen viert 70-jarig bestaan

Jubileumjaar wordt afgetrapt in de Nelson Premiumstore in Utrecht Hoog Catharijne

Jubileumjaar wordt afgetrapt in de Nelson Premiumstore in Utrecht Hoog Catharijne

Nelson bestaat dit jaar 70 jaar en blijft volop in beweging, want dit jaar is het aantal Nelson winkels uitgegroeid tot ruim 100 locaties, verspreid over heel Nederland. Het familiebedrijf, gevestigd in Hoofddorp, gaf vanmorgen tijdens een feestelijk ontbijt in de nieuwe Premiumstore in Utrecht het startsein voor het feestjaar.

Onder de genodigden bevonden zich onder andere medewerkers, pers, influencers en het management team. Nelson is trots dat dit familiebedrijf met zo’n lange historie nog steeds een sterk merk weet neer te zetten en is blij met de recente ontwikkelingen: "het feestjaar is tijdens dit  gezellige ontbijt op z'n paasbest afgetrapt."

Premiumstore

Daarnaast kon men de nieuwe Premiumstore bekijken waarin alles is gericht op de ultieme shopbeleving voor de klant. De winkel is naast een sfeervol interieur voorzien van hoge ramen, lichte kleuren en meerdere digitale schermen die de nieuwste collectie presenteren. In de Premiumstore zijn er exclusieve schoenmerken die niet in de overige Nelson winkels verkrijgbaar zijn. Daarbij maken mobiele kassa's, waarmee overal in de winkel de voorraad direct gecheckt kan worden en je aankopen kan afrekenen, maar ook webzuilen waar je direct online schoenen kan bestellen en thuis kan laten bezorgen, het winkelen nog prettiger.

Jubileumlogo

Ter ere van dit feestelijk jaar is er een speciaal logo ontwikkeld dat dit jaar onder andere terug te zien is in de feestelijk versierde etalages van de ruim 100 Nelson winkels en online op nelson.nl.

Wie jarig is trakteert!

De klant viert uiteraard dit feestje ook mee. In het nieuwe Nelson voorjaarsmagazine wordt volop aandacht besteed aan de historie en de leuke activiteiten rondom het jubileum. Zo zijn er veel aanbiedingen, vinden maar liefst 70 consumenten een gouden envelop met daarin een kortingspasje ter waarde van 70 euro in hun magazine en zijn er diverse leuke prijzen te winnen, waaronder een luxe reis naar Parijs. Tot slot ontvangen alle klanten tijdens de actieperiode dubbele spaarpunten met hun Nelson spaarkaart

Over Nelson Schoenen

Nelson Schoenen is een vooruitstrevende schoenretailer met 101 Nelson winkels in heel Nederland en een succesvolle webshop. Recent nam Nelson nog winkels van Bovendeert Schoenen en Leemans Schoenen over. Het assortiment voor dames, heren en kinderen kenmerkt zich door merken als Dr. MartensSkechersNikeVansTimberlandEcco en Converse. In de 9 Nelson premium stores in diverse grote steden wordt de collectie verder aangevuld met een hoog segment A-merken als Tommy HilfigerCalvin KleinSteve Madden en Van Lier.

Beschikbare media