Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Sportieve Converse gympen bij Nelson Schoenen

Converse begon in 1908 als producent van rubberen schoenen en was gespecialiseerd in de productie van overschoenen. Al snel begonnen ze sneakers te maken met rubber. In 1920 gaf Converse de basketbalsneaker van canvas een nieuwe naam: All Star. Die naam is blijven hangen. Het beoogde doel raakte echter al snel in de vergetelheid. Ze waren oorspronkelijk namelijk bedoeld om extra mooi jumpshots te lossen op de basket. Jullie zagen er echter veel meer in… En begonnen ze te dragen wanneer jullie wilden. Jullie droegen ze bij het maken van muziek en kunst en tijdens het skaten en relaxen. De All Star werd een modestatement. Een professionele schoen. Een accessoire die aansloot bij jullie persoonlijke stijl. Jullie deden er van alles mee en droegen ze altijd en overal. Jullie zagen de eindeloze mogelijkheden van de All Star.

Ook vandaag nog is dat het erfgoed van alle sneakers en accessoires voor All Star, Cons en Jack Purcell. Zodra jullie ze aantrekken en erop lopen, begint hun leven pas echt. Jullie geven onze schoenen betekenis. Jullie bepalen waar ze voor zijn bedoeld. Ze worden een uniek eerbetoon aan jullie individualiteit en stijl. Ze worden deel van jullie. Made by you.

Bij Nelson vind je diverse hoge en lage Converse sneakers voor dames en heren, maar ook kindersneakers voor jongens en meisjes. De ‘All Star’ is verkrijgbaar in een hoog en een laag model in veel verschillende kleuren en prints. Daarnaast zijn er zelfs modellen van leer die de voet net wat extra steun bieden. Voor de kids zijn er handige modellen met klittenband en elastiek, zodat de schoen gemakkelijk aan- en uitgetrokken kan worden. Zo kom je altijd op tijd op school.


Converse sneakers kopen


Shop je nieuwe Converse sneakers direct online via Nelson.nl. Bestel ze voor 21:00 uur op een werkdag en je hebt ze in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Toch niet helemaal tevreden over de maat of het model? Dan retourneer of ruil je ze eenvoudig in één van onze winkels. Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends op sneakergebied? Neem dan eens een kijkje op ons blog!

 

Filters