Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Vans schoenen bij Nelson

Vans werd in 1966 opgericht door de broers Paul van Doren en Jim van Doren en heette toen nog de Van Doren Rubber Company. De allereerste sneaker, de Vans Authentic, werd geboren! Al snel werden de schoenen opgepikt door skaters die de schoenen volop droegen op hun skateboard en BMX. De bekende streep aan de zijkant van de schoenen werd in 1977 geïntroduceerd. Eerst als willekeurige doodle door Paul van Doren en inmiddels een onmiskenbaar kenmerk van Vans. Door de jaren heen volgden er steeds meer modellen zoals de Vans Old Skool, Slip-ons en Sk8-Hi. Ook tegenwoordig zijn deze modellen nog razend populair en zijn inmiddels ook in het mode beeld niet meer weg te denken!

Bij Nelson shop je diverse Vans sneakers voor dames en heren, maar ook jongensen meisjes. Je kunt kiezen uit zowel hoge- als lage sneakers in diverse kleuren en materialen. Zo vind je Vans sneakers niet alleen van canvas, maar ook in een lederen uitvoering! Mede hierdoor zijn de Vans sneakers zelf in de winter prima draagbaar.

Vans sneakers bestellen


Heb je jouw favoriete paar Vans sneakers gevonden? Bestel ze dan eenvoudig op Nelson.nl of kom langs in één van onze ruim 100 winkels. Hier kun je jouw bestelling eventueel ook eenvoudig omruilen of retourneren. Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends en outfit inspiratie? Lees dan ook eens ons blog!

Filters