Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Vans schoenen kennen hun oorsprong in 1966. Het merk Vans werd in dit jaar opgericht in California en werd onmiddellijk populair onder skateboarders. Inmiddels is het merk ook populair bij het grote publiek en is daardoor uitgegroeid tot een wereldmerk dat in tientallen landen verkocht wordt. De reden achter dit succes is dat Vans nooit de kwaliteit uit het oog verloren heeft. De schoenen zijn kwalitatief uitstekend te noemen. Daarnaast zijn de designs nog altijd mooi en herkenbaar. Door de combinatie van kwaliteit en unieke designs zullen Vans schoenen ook de komende jaren niet uit het straatbeeld verdwijnen.

Van schoenen online

Door de enorme populariteit van Vans heeft Nelson een ruime collectie samengesteld die bestaat uit schoenen in veel kleuren, soorten en maten. Iedereen kan hierdoor een gewenst paar schoenen vinden. Bekijk nu de verschillende categorieën om een geschikt paar te vinden:

 

Vans Schoenen bestellen bij Nelson

Nelson heeft ieder jaar de nieuwste collecties van topmerken, zoals Vans. De schoenen uit deze collecties kun je eenvoudig en snel bestellen in onze beveiligde betaalomgeving. Dit houdt in dat je kan afrekenen via een van de veilige en gecertificeerde betaalmogelijkheden. Vervolgens stuurt Nelson de schoenen zo snel mogelijk op. Ook is het mogelijk om de schoenen op te halen in één van de Nelson winkels. Bestel daarom online of kom langs.

Filters