Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Van Lier schoenen en riemen kopen bij Nelson


De Van Lier collectie bij Nelson bestaat uit stijlvolle herenschoenen van hoge kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar casual sneakers, stoere boots of een chique enkellaars. Tussen de modellen van Van Lier zit altijd een passend paar! Door het gebruik van kleuren als bruin, cognac, blauw en zwart zijn de schoenen eenvoudig te combineren bij een mooi pak of nonchalante jeans.

Het internationale Van Lier bestaat al sinds 1815 en is begonnen in het Brabantse Loon op Zand. De familie van Lier reisde over de hele wereld en verzamelde de mooiste leersoorten in leerlooierijen in Frankrijk, Amerika, Engeland en Italië. Van Lier speelt graag met kleuren en experimenteert met pasvormen, om zo iedere collectie weer de beste schoenen te kunnen bieden.

Naast schoenen kun je bij Van Lier ook terecht voor bijpassende leren riemen. Door de kleur van de schoenen en riem op elkaar af te stemmen creëer je een stijlvolle, rustige look. Je kunt natuurlijk ook spelen met kleuren door juist voor een contrasterende riem te gaan. Wil je écht alle ogen gericht op jouw schoenen? Draag dan een opvallend paar sokken met een leuke print of felle kleur. Rol je broekspijp iets op en je schoenen stelen de show!

Van Lier schoenen bestellen


Wanneer je je schoenen op een werkdag voor 22:00 uur besteld heb je ze de volgende dag al in huis. Bovendien betaal je vanaf € 39,95 geen verzendkosten! En zijn achteraf gezien toch niet helemaal naar wens? Dan retourneer je ze gratis in één van onze ruim 100 winkels.
Filters