donderdag 26 juli 2018

Top 5: musthave zomerschoenen

Attentie attentie: het is zomer in Nederland! Hoewel we het natuurlijk nooit zeker weten dat deze temperaturen de komende weken nog gaan aanhouden mogen we toch niet klagen. Het zonnetje laat zich maar al te graag zien én ook de zomervakantie is begonnen! Misschien vlieg je binnenkort wel naar een nog warmere bestemming of blijf je gewoon heerlijk in eigen land. Wat je ook gaat doen: dit zijn de 5 musthave zomerschoenen van dit moment.

Sneakers
Tada! Daar zijn ze weer. Ze duiken zo ongeveer op in ieder lijstje maar ze zijn natuurlijk ook gewoon ideaal: de sneakers! Als het regent houd je droge voeten en als je een stuk gaat lopen dan zijn ze comfortabel. We kunnen niet om het feit heen dat sneakers gewoon een echte musthave zijn om in de kast te hebben staan. Ze zijn er van chunky tot classy en van platform tot kleurrijk: er is voor iedereen wel een stijl te vinden. Wil je echt met de trends van dit seizoen mee? Ga dan voor een paar platforms van Superga of een paar dad sneakers van Bronx. Gegarandeerd dat jij de show steelt met je eyecatchers aan je voeten.

Sandalen
Sandalen zijn lange tijd uit het modebeeld weggeweest, maar ze zijn terug! De comfort sandalen zoals die van Teva, Ecco en Birkenstock zijn ultiem hip en ook de sandalen met wedge hebben hun comeback gemaakt. Eigenlijk moet er dus wel een van deze exemplaren in de kast staan, want ze zijn niet alleen overal bij te combineren, ze zijn ook nog eens comfortabel en niet te vergeten lekker luchtig tijdens deze zomerse dagen.

Loafers
We love loafers! Deze trend is ideaal voor als je moet werken tijdens de zomerse dagen, want ze zijn niet alleen comfortabel maar ook fashionable en netjes voor naar kantoor. Je trekt ze gemakkelijk overal bij aan en dat maakt deze schoenen dus ook tot een echte musthave. Ze zijn er glanzend en met print van PS Poelman en La Strada, maar natuurlijk ook gewoon in het zwart. Voor ieder een passend paartje dus!

Espadrilles
Ook de espadrilles gaan al weer een aantal zomerseizoenen mee en ze zijn nog steeds volop verkrijgbaar in allerlei variaties. Zo zijn er naast de ‘normale’ instapvariant nu ook varianten te verkrijgen met de zogenoemde ‘sling back’ zoals die van Toni Pons, ze zijn er als slides zoals die van Esprit en ze zijn er ook met een kleine sleehak zoals die ven Hobb’s. Met espadrilles kun je dus eigenlijk alle kanten op en zit je altijd goed. Ze ogen lekker zomers aan de voeten en ook deze schoenen zijn gemakkelijk te combineren.
Slippers

Eigenlijk is het niet meer dan logisch dat slippers op het lijstje staan, want het is immers zomer. Slippers zijn ideaal voor een dagje strand of voor naar het zwembad, maar natuurlijk ook gewoon voor een dagje slenteren door de stad. Ze zijn luchtig, comfortabel en gemakkelijk en mogen om deze redenen dan ook zeker niet ontbreken in jouw kast. Wil je ook met de slippers weer helemaal on-trend zijn? Ga dan voor een paar poolslides! Liever gewoon een gemakkelijke teenslipper? Dan zijn die van Havaianas altijd goed.

Geschreven door

Cindy

Cindy

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag