Top 3 winter schoenen merken

Dat er allerlei verschillende schoenentrends zijn is al één ding, maar daarnaast heb je ook nog eens te maken met veel diverse schoenen merken. Want welk merk past nou het beste bij je? Ieder persoon heeft andere eisen als het om schoenen gaat. Comfort, duurzaamheid, een paar schoenen dat overal bij past, of misschien wil je het wel allemaal. In dit blog vertellen we je over de top 3 schoenen merken van deze winter!

De top 3 winter schoenen merken van deze winter zijn:

  1. Moonboot The Original
  2. Dr. Martens
  3. Warmbat Australia

Moonboot The Original

Niet gelijk weg scrollen als je niet op wintersport gaat, want ook zonder wintersport zijn deze schoenen geschikt voor jou! Dat klinkt misschien een beetje gek, maar deze snowboots van Moonboot The Original zijn zo’n grote trend geworden dat ze ook op casual days aangetrokken worden (en dus niet alleen als je op de piste staat). De boots zijn met het puffy uiterlijk en de gewatteerde look een echt fashion item geworden. En ze zijn niet alleen stijlvol, ook houden ze je voeten heerlijk warm en loop je echt op wolkjes met deze snowboots aan. We zien de boots in het modebeeld veel gestyled worden met een legging en dikke sokken die net boven de schoen uitkomen.

Dr. Martens

Oud maar goud: Dr. Martens. Deze veterboots zien we namelijk elk jaar terugkomen, en het is ook maar de vraag of ze ooit gaan verdwijnen uit de modewereld. Want waarom zouden ze? Deze boots geven elke outfit een stoere, grungy touch en daarnaast zijn ze ‘every weather proof’. Al zijn Dr. Martens eindeloos te stylen, zien we dat ze in het straatbeeld vooral gedragen worden met een jeans en een blazer. Met de boots maak je deze zakelijke outfit net even wat stoerder! Ook is het erg leuk te combineren met een winterse jurk.

Dr. Martens 1460MP - Veterboots - Zwart
Dr. Martens Jadon III - Veterboots - Taupe
Dr. Martens Crushed Velvet - Veterboots - Zwart
Dr. Martens Sinclair Fur - Veterboots - Zwart
Dr. Martens Jadon Pisa - Veterboots - Zwart

Warmbat Australia

Als je iemand bent die gelijk bij thuiskomst pantoffels aantrekt, dan is het eigenlijk bijna vanzelfsprekend dat je deze schoenen écht nodig hebt. Waarschijnlijk het ergste aan pantoffels is dat je ze uit moet trekken zodra je een stap buiten de deur zet. Gelukkig heeft Warmbat Australia genoeg gevoerde boots om je ook buiten de deur op pantoffels te laten lopen! Deze boots geven je de kans om zowel comfort als stijl te combineren. De gevoerde boots worden veelal gedragen in bruintinten, en daarom ook gestyled met kleuren zoals beige. Daarnaast worden de boots vaak gedragen met een legging en een paar dikke sokken/kousen.

Warmbat Australia Durack Plateau - Gevoerde boots - Cognac
Warmbat Australia Durack - Gevoerde boots - Zwart
Warmbat Australia Durack Plateau - Gevoerde boots - Beige
Warmbat Australia Durack - Gevoerde boots - Groen

Weet je al of je met schoenen van Moonboot The Original, Dr. Martens of Warmbat Australia de winter door wil komen, of twijfel je nog? Op Nelson.nl vind je onze hele collectie of je kan een bezoekje brengen aan één van onze winkels!