woensdag 16 maart 2022

Sneakertrend: high top sneakers

In onze vorige blog schreven we al over alle sneakertrends die helemaal hot worden het komende voorjaar en vandaag lichten we een van onze favorieten uit. Namelijk die van high top sneakers.

Wat zijn high top sneakers?

High top sneakers zijn, zoals de naam al zegt, een hoger model sneaker die tot boven de enkel komt. Perfect voor als het in de ochtenden nog wat frisser is. Je kunt met de high top sneakers ook echt alle kanten op. Wat dacht je van een Retro model zoals van Diadora, of een chucky statement high top sneaker a la Buffalo London.

Buffalo Corin Vegan - Dad Sneakers - Beige
Diadora Game L High - Hoge sneakers - Multi
Diadora Magic Basket Mid - Hoge sneakers - Beige

Sneakertrends hightop colorful en pastel

Combineer de high top sneakertrend ook eens met een van de andere sneakertrends als pastel of colorful. In de collectie vanSteve Madden of Diadora kun je heel veel kleurrijke hoge sneakers vinden die helemaal aansluiten bij jouw smaak en stijl.

Steve Madden Danoi - Hoge sneakers - Beige
Diadora Magic Basket Mid - Hoge sneakers - Beige
Maruti Mona - Hoge sneakers - Wit

Retro high top sneakers

Natuurlijk mogen de merken die bekend staan om deze trend ook niet missen in jouw voorjaarsschoenenkast. Denk hierbij aan de hoge Converse sneakers of de all time favoriete hoge Vans. Ga hierbij voor een leuk printje of kleurtje welke helemaal past bij het mooie weer dat het voorjaar met zich mee brengt.

Vans Filmore Hi Platform - Hoge sneakers - Zwart
Vans WM Filmore Hi Cheeta - Hoge sneakers - Bruin
Converse Chuck Taylor All Star High Top - Hoge sneakers - Bruin

Ontdek alle high top sneakers

Benieuwd naar de gehele high top sneakers? Ontdek de gehele collectiehier.