dinsdag 14 april 2020

Sneakers voor een thuis work-out

In deze bizarre tijd is het helaas niet meer mogelijk om even lekker stoom af te blazen in je favoriete sportschool. Gelukkig zijn er genoeg andere manieren om toch nog in beweging te blijven. Je hoeft er immers niet altijd de deur voor uit, je kunt ook prima thuis aan de slag! Een paar fijne sportschoenen zijn hierbij natuurlijk onmisbaar. In dit blog vertel ik je waar je op moet letten en laat ik je de fijnste sneakers voor een thuis workout zien!

Conditietraining

Allereerst is het belangrijk om te weten wat voor thuis workout je wilt gaan doen. Wil je gaan werken aan je conditie en doe je bijvoorbeeld een HIIT-training (High Intensity Interval), dan zul je veel intensieve oefeningen gaan doen waarbij je veel van je benen vraagt. Denk hierbij aan jumping squats en bijvoorbeeld touwtje springen. Bij zulke oefeningen is het fijn om lekker soepele schoenen te dragen met wat meer demping, zodat je onderrug beschermd blijft.

Skechers heeft een aantal fijne sneakers die voorzien zijn van Air-Cooled Memory Foam voor extra comfort en demping. Liever geen veters strikken, ga dan eens voor een model met makkelijke sok instap! Daarnaast zijn Skechers ook lekker lichtgewicht, wat wel zo fijn is tijdens het sporten. Ben jij een echte Nike fan, kies dan bijvoorbeeld voor een paar Nikes met een fijn zacht voetbed.

Krachttraining

Ga je thuis met gewichten aan de slag, of doe je oefeningen zonder gewicht om je spieren te trainen, zoals squats? Dan is het fijn om schoenen te dragen met een stevige zool, zodat je stevig en stabiel staat. Draag je schoenen met een zachte zool dan kan het voelen alsof je door de schoen ‘heen zakt’. Kies dus bijvoorbeeld een paar Nikes die lekker stevig zijn, en ga voor een vrolijk kleurtje! Want van al die vrolijke kleurtjes krijg je toch spontaan zin om ze aan te trekken en te sporten!

Hou je van de dad sneaker trend? Puma heeft een aantal sneakers in de collectie met een grove zool wat zorgt voor nog meer stevigheid. Ze staan niet alleen leuk onder je sport outfit, maar ook onder een rok of jeans natuurlijk. Ook Tommy Hilfiger Sport heeft erg fijne dad sneakers, die je ook kunt gebruiken om op te trainen!

Bovenstaande sneakers zijn natuurlijk niet alleen fijn voor het sporten maar staan ook nog eens leuk onder je favoriete jeans of bij een jurkje. En laat die thuis workout nou de ideale smoes zijn om een nieuw paar sneakers aan te schaffen!

Welke sneakers komen op jouw verlanglijstje?

Skechers Skech-Air Infinity - Lage sneakers - Zwart

Geschreven door

Isa

Isa

Blogger, Medewerkster Nelson Julianadorp