dinsdag 3 november 2015

Reporting for duty

Olijfgroen, legergroen of gewoon donker groen. Deze aardse groene kleur is de trend van het moment. Niet alleen de legergroene kleur maakt een comeback, ook de stoere boots kunnen dit seizoen overal mee gecombineerd worden. Met andere woorden, the army trend is back! 

Vele fashionista’s zijn al gespot met de army trend. Niet alleen qua kleding, maar ook zeker qua schoenen. Denk bijvoorbeeld aan stoere veterlaarsjes. Deze zijn geïnspireerd op de kistjes die veel in het leger worden gedragen. Nu lopen we in het dagelijks leven meestal niet in een uniform, dus worden de stoere boots gewoon gestyled met bijna welke outfit dan ook. Of het nu onder een mooie jeans is of juist onder een super vrouwelijk jurkje, het kan allemaal! 

Deze stoere boots zijn niet alleen ontzettend stoer en stylish, maar ook nog eens super comfortabel. Een dagje winkelen voor jouw nieuwe wintergarderobe is met deze stappers geen enkel probleem! 

Ook de legergroene kleur is hot. Omdat de kleur een aardetint is, denk aan de camouflagekleuren gebruikt in het leger, past de kleur eigenlijk overal bij. Maak mooie winterse combinaties met legergroen en zwart voor een stoere maar ook classy look of val iets meer op door legergroen te combineren met een gave neonkleur. 

Of het nu de stoere boots zijn in army thema of een paar gave gympen in een mooie legergroene kleur, het zijn eigenlijk dé basisitems en -kleuren voor komend seizoen. 

Nog wat stylingtips nodig of nog wat extra inspiratie opdoen? Kom gezellig langs in een van onze winkels of shop gemakkelijk online. Nelson tot uw dienst! 


nelson-blog-nelson-reporting-for-duty-2.jpg nelson-blog-nelson-reporting-for-duty-3.jpg

Geschreven door

Cindy

Cindy

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag