dinsdag 5 januari 2016

Patch it up!

Ook dit jaar beginnen we met een trend die terug is van weggeweest: patchwork! Na de 70’s trend, de fringes en de platform en plateaus komt ook patchwork weer langzaam terug in het straatbeeld. 

Patchwork is al lang niet meer alleen een techniek om een warme deken van te maken. Ook de mode industrie moet sinds kort aan deze trend geloven. Naast het gebruik van een materiaal in verschillende kleuren worden er tegenwoordig ook verschillende materialen gebruikt voor de meest fashionable items. Kortom, een stijlvolle mismatch! 

Patchwork hoeft niet alleen opvallend te zijn. Zoals al eerder genoemd worden er ook verschillende materialen in dezelfde kleur gebruikt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een paar sneakers, die toch net iets extra’s hebben door de verschillende materialen.

Houd je toch van iets extremer? Kies dan voor patchwork all the way met de gave boots van Hobb’s. Combineer ze met een all black outfit als echte eyecatchers of waan je compleet in de 70’s door ze te stijlen onder een flared jeans. Met de patchworktrend steel je hoe dan ook de show! 

Heb jij deze showstoppers nog niet in de kast staan? Geen probleem, want Nelson heeft meer dan genoeg keus! Kom gezellig langs in een van onze winkels voor het beste stylingadvies of shop gemakkelijk online! 


nelson-blog-nelson-patch-it-up-2.jpg

Geschreven door

Cindy

Cindy

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag