Nieuw: Tommy Hilfiger Kids collectie

Nadat de dames en heren volop hebben kunnen genieten van de Tommy Hilfiger schoenen, is het nu de beurt aan de kinderen!

Nadat de dames en heren volop hebben kunnen genieten van deTommy Hilfiger schoenen, is het nu de beurt aan de kinderen! Dit jaar verkoopt Nelson een kids collectie van Tommy Hilfiger. Van casual witte sneakers, naar echte stoere sneakers. Dit is een collectie die je niet mag missen!

Tommy Hilfiger
Thomas "Tommy” Hilfiger is een Amerikaanse modeontwerper, bekend van zijn eigen merk Tommy Hilfiger. Dit merk richtte hij op in 1985. Ondertussen is het uitgegroeid tot een van de grootste kledingmerken en staat het merk bekend om zijn klassieke Amerikaanse stijl, gemixt met een preppy look.
Voor kinderen
Naast de heren en dames sneakers verkopen wij dan eindelijk sneakers voor kinderen! De sneakers zijn uitgevoerd in de traditionele stijl van Tommy Hilfiger. De sneakers zijn uitgevoerd in imitatie leer. De kleinere maten hebben een klittenbandsluiting en de iets grotere maten hebben veters. Zo kan elk kind genieten van deze Tommy Hilfiger sneakers. Een persoonlijke favoriet is deze Tommy Hilfiger sneaker met sterrenpatches op de zijkant. Hiermee heb je geen standaard witte schoen, maar wordt er wat glitter en glam aan toegevoegd! Ook zijn er badslippers voor kinderen. Afgelopen jaar waren badslippers een echte trend en is dat ook dit jaar. Trek ze aan onderweg naar het zwembad of het strand!

Ben jij ook zo wild van de nieuwe kids collectie van Tommy Hilfiger? Deze shop je dan hier!