maandag 7 maart 2022

Nieuw merk: Sun 68

Voor het voorjaar kan dit nieuwe merk echt niet missen in jouw garderobe, namelijk Sun68. Naast alle schoenen die wij al aanbieden in onze collectie brengt dit nieuwe merk toch echt een toevoeging, met hun originele designs en kleurrijke sneakers. Wil je wat meer weten over dit merk, lees dan snel verder!

OVER SUN68

Sun68 is een Italiaans merk dat is opgericht als project om een gat in de modemarkt op te vullen; ze zien mensen niet als klanten maar als een middelpunt van een creatief proces. Bij hun ontwerpen geven ze aandacht aan details en doen ze onderzoek naar de beste materialen. Omdat het merk vooral kijkt naar de alledaagse fashion laten ze zich ook vooral inspireren door de gewone mens en het dagelijkse leven. Ze zijn vooral bekend voor hun originele ontwerpen en hun gebruik van kleur in combinatie met sportieve modellen wat maakt tot een hele frisse combinatie.

DE SUN68 COLLECTIE

Onze collectie aan Sun68 sneakers bestaan uit zowel dames als heren schoenen en ze zijn te herkennen aan hun speelse designs en gebruik van kleur. Deze hippe sneakers zijn perfect voor deze lente en zomer, vooral door het gebruik van kleur wat je terugziet in alle modellen, maar ze zijn ook zeker voor de rest van het jaar super draagbaar. De schoenen worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en er wordt veel aandacht gegeven aan de details van de schoenen voor een betaalbaar prijsje. Alles wat je wilt in een schoen toch?

Je shopt de collectie online op nelson.nl of in onze Nelson winkels!

Sun 68 Ally Candy Cane - Lage sneakers - Beige
Sun 68 Tom Solid - Lage sneakers - Groen
Sun 68 Stargirl Glitter - Lage sneakers - Ecru