Nieuw merk alert: Bootstock!

Altijd al op zoek geweest naar de perfecte cowboylaars? Je hoeft nu niet meer verder te zoeken, want bij Nelson verkopen wij nu een super tof merk, namelijk Bootstock! Dit merk is een echte toevoeging aan onze collectie, met hun stoere cowboylaarzen in een western look. Lees hier alles over het merk Bootstock en de collectie die wij aanbieden!

Over Bootstock

Bootstock is een merk dat is opgericht in 2020 door de Nederlandse Mariska. Het is ontstaan doordat de oprichtster op zoek was naar de perfecte cowboylaars voor haar dochter, wat nogal een moeilijke klus bleek te zijn. Dit inspireerde haar om zelf de perfecte (kinder)laarzen te ontwerpen. Hierdoor is ze bij een fabriek terechtgekomen die aan al haar eisen voldeed, kwaliteit is namelijk van groot belang voor Bootstock. Daarom laten ze hun laarsjes ook alleen maar maken in een fabriek die duurzaam te werk gaat, met het oog op mens en milieu. Dit maakt het merk naast dat het super trendy is ook nog eens een duurzame keuze!

De Bootstock collectie

Bootstock verkoopt zowel kids als dames cowboylaarzen, dit maakt het merk juist ontzettend tof; moeder en dochter kunnen nu namelijk matching cowboylaarzen dragen en stylen! Ook heeft elk model een uniek design wat tot in de perfectie is gestyled. Je kan kiezen uit laarzen met een stoere western look, een bohemian vibe of een leuke vintage touch. Bovendien zijn de laarzen handgemaakt en bestaan ze voor 100% uit rundleer en worden vervolgens met de hand afgewerkt, waardoor je verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardige cowboylaars!

Ben jij benieuwd naar Bootstock voor dames en kids? Shop de collectie online op nelson.nl of bezoek een van onze winkels!

Bootstock Candy - Cowboylaarzen - Wit
Bootstock Twist - Cowboylaarzen - Bruin
Bootstock Fever - Cowboylaarzen - Zwart
Bootstock Snowflake - Cowboylaarzen - Wit
Bootstock Fever - Cowboylaarzen - Zwart
Bootstock Twist - Cowboylaarzen - Bruin