maandag 16 november 2020

Herenschoenentrends herfst/winter 2020

Er zijn al een aantal donkere en koude dagen geweest, maar er gaan er nog zeker meer komen in de herfst/winter van 2020. Welke schoenen zijn dit seizoen nou echt niet te missen voor de man?

De stoere veterboot
Voor de koude dagen is een stoere boot de schoen die je in je kast moet hebben als man. De leren buitenkant met een warme/goede voering zorgt ervoor dat jij een lange boswandeling kan maken. Deze boots kan je mooi dragen met een donkere jeans en een fijne trui of geruit overhemd. Timberland en Panama Jack zijn voorbeelden van merken waar je als man echt even naar moet kijken!

Schoen met een croco print
Naast de stoere veterboot is er nog een trend in opkomst dit najaar. Dit is een geheel andere schoen voor een andere gelegenheid. Het gaat namelijk om de schoenen met croco print. En nee, deze print is niet alleen geschikt voor vrouwen, want ook mannen kunnen deze print makkelijk hebben. Nelson heeft diverse modellen met deze print, zoals sneakers en nette schoenen van Lorenzi en Bugatti. Niet alleen jouw collega's op werk zullen jaloers zijn op je schoenen, maar ook je broer, oom of vader tijdens de gezellige feestdagen.

Chelseaboots
Deze boot is en blijft populair onder de mannen doordat het model eenvoudig en tijdloos is. Een chelseaboot is net als de stoere veterboot een schoen die niet alleen je voeten, maar ook je enkels warm houdt. Hierdoor zijn de schoenen ideaal voor de herfst- en wintermaanden. De chelseaboot staat bekend als een korte laars met een elastisch gedeelte aan de zijkant. Doordat de schoen een elastisch gedeelte heeft is de schoen gemakkelijk aan en uit te trekken, wat voor mannen vaak een must is! In onze collectie shop je chelseaboots in de kleuren cognac, bruin en zwart van diverse merken, zoals: ECCO, Timberland en Nelson.

Ook fan van deze trends? Neem dan een kijkje in onze collectie online of kom langs in een van onze winkels. Zo kan je de perfecte schoen voor jou vinden met het juiste comfort, voor het najaar 2020!

Panama Jack Moritz Igloo - Veterboots - Zwart
Clarks Clarkdale Gobi - Chelseaboots - Cognac
Dr. Martens 2976 - Chelseaboots - Zwart
Nelson - Chelseaboots - Taupe

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer