Cadeautips voor de feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent natuurlijk dat we onze dierbaren weer volop verwennen met cadeaus. Maar de vraag is natuurlijk elk jaar weer: ‘Wat ga ik ze dit jaar nu weer geven?’. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt met leuke cadeaus, wellicht haal je er wat inspiratie uit!

  • Pantoffels
  • Tassen
  • Riemen
  • Winteraccessoires
  • Shoptegoed

Pantoffels

Nu de verwarming overal wat lager of zelfs uit staat, is een paar pantoffels natuurlijk een top cadeau. Met pantoffels kom je lekker warm en cosy de winterdagen door. Daarom vind iedereen dit natuurlijk een fijn cadeau. Wij hebben verschillende soorten voor dames, heren en kinderen. Zo is voor dames het merk Warmbat Australia een heel goed merk om cadeau te doen. Voor heren zijn er hele fijne en leuke pantoffels van het merk Shepherd en voor kinderen vind je bij Nelson hele schattige pantoffels van het merk Bergstein.

Warmbat Australia Flurry - Pantoffels - Bruin
Warmbat Australia Willow - Pantoffels - Beige
Warmbat Australia Flurry - Pantoffels - Cognac
Shepherd Anton - Pantoffels - Cognac
Shepherd Hugo - Pantoffels - Bruin
Shepherd Chris - Pantoffels - Blauw
Bergstein Cozy - Pantoffels - Beige
Bergstein Cozy - Pantoffels - Groen
Bergstein Cozy - Pantoffels - Roze

IMG_0055

Tassen

Daarnaast is een tas natuurlijk een ideaal cadeau. Voor dames hebben we heel veel verschillende tassen voor verschillende gelegenheden. Zo vind je bij Steve Madden en Ted Baker verschillende kleine tasjes die er niet alleen leuk uitzien, maar ook handig mee te nemen zijn. Ben je op zoek naar een groter model? Calvin Klein heeft verschillende grote tassen voor dames in hun collectie.

Naast alle leuke tassen voor dames zijn er ook heel veel leuke tassen voor kinderen, en hoe leuk om dit te geven voor de feestdagen. Ideaal voor school of naar de sportclub! Zo heeft Vans hele stoere tassen voor jongens en voor meisjes is Skechers of Beagles een leuk tassen merk.

Riemen

Een riem is altijd een leuke accessoires om toe te voegen aan een outfit en daarom nog leuker om te krijgen. Maruti en Nelson hebben verschillende riemen in verschillende prijscategorieën voor heren en dames. Als je een wat hoger budget hebt, kan je voor dames voor een Sendra riem gaan. Dit zijn kwalitatief hele goede riemen en ze zien er ook nog eens heel modieus uit.

Sendra Riem - Riem - Cognac
Sendra - Riem - Cognac
Sendra - Riem - Zwart

Winter accessoires

We hebben verschillende winter accessoiresen voor wat kleinere bedragen. Zo kan je gaan voor een leuke sjaal of muts of een paar warme sokken. Genoeg keuzes en hier maak je iedereen blij mee, want wie wil er nou niet de winter warm door komen.

Nelson cadeaukaart

Als je het toch lastig vind om iets te kiezen voor iemand anders, dan is een cadeaukaart met shop te goed altijd goed! De Nelson cadeaukaart is te koop en in te leveren in onze winkels. De kaart is onbeperkt geldig en je kan deze ook inwisselen in delen. Leuk om te geven en om te krijgen!

IMG_0158-Edit