vrijdag 15 december 2017

De leukste cadeaus voor de feestdagen

It’s the most wonderful time of the year! De maand december staat volop in het teken van gezelligheid, lekker eten en natuurlijk cadeautjes. Het is soms niet makkelijk om het perfecte cadeau te vinden of te vragen, dus helpen wij je een handje op weg met een paar handige tips. Kijk je mee? 

nelson-blog-nelson-de-leukste-cadeaus-voor-de-feestdagen-2.jpg Voor iedere stap
Misschien niet het meest voor de hand liggende cadeau, maar met een paar schoenen maak je iemand sowieso blij. Of het nu een paar pumps zijn voor de gezellige avonden die nog gaan komen of een paar snowboots om het koude winterweer te trotseren, eigenlijk zit je met een paar schoenen altijd goed. Wel is het zo dat het soms lastig kan zijn om voor iemand anders schoenen te kopen. Je moet de juiste maat weten en ook de pasvormen willen nog weleens verschillen. Weet je wel de juiste maat en welk merk je moet hebben, dan is dit natuurlijk geen probleem. Twijfel je? Dan is het natuurlijk ook een optie om samen een paar uit te zoeken. Laat bijvoorbeeld een paar opties selecteren en passen en kom later terug om een van de paren te kopen. Zo is het toch nog een verrassing welk paar uiteindelijk onder de kerstboom ligt!

Geen koude voeten meer

Nu de eerste sneeuw van dit jaar zich al heeft laten zien en het écht winter is in Nederland, is er niet zo fijn als thuiskomen in een warm huis. Hierbij hoort natuurlijk comfortabele kleding en een paar warme sloffen om koude voeten te voorkomen! Deze warme stappers voor in huis zijn dan ook het ideale cadeau om te geven én om te krijgen, want ze zijn er voor alle leeftijden. Het dragen van sloffen is al lang niet meer suf, want er zijn genoeg leuke modellen van Warmbat, Nelsonen ShepherdOm overal mee naartoe te nemen
Naast schoenen het meest geliefde item van de dames: een tas! Wil je je moeder, vrouw, vriendin, tante of zus verrassen voor de feestdagen of heb je toevallig net een nieuwe nodig? Dan is een tas of portemonnee het ideale cadeau. De tassen en portemonnees van Paul’s Boutique en Valentino zijn in verschillende prijscategorieën verkrijgbaar en dus ook geschikt voor de iets kleinere budgetten. Een iets ruimer budget? Kijk dan eens naar de tassen van Ecco. Deze zijn iets prijziger, maar gaan dan ook zonder twijfel een ruim aantal jaren mee.

Toch liever zelf kiezen
Vind je het toch lastig om een keuze te maken voor iemand anders of weet je echt nog niet wat je graag wil krijgen? Dan biedt de Nelson cadeaukaart uitkomst! De cadeaukaart is te koop én in te leveren in een van onze 91 winkels. Groot voordeel is dat de Nelson cadeaukaart onbeperkt geldig is en ook in delen is in te wisselen. Je geeft dan toch dat paar leuke schoenen of die mooie tas cadeau, maar dan net even anders. Leuk om te geven en om te krijgen!

Fijne feestdagen! 

Geschreven door

Cindy

Cindy

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag