woensdag 17 februari 2021

De 3 trendkleuren van dit voorjaar!

We hebben net volop sneeuw- en ijspret achter de rug, maar de temperaturen lopen alweer langzaam op en dit betekent: voorjaar! Bij een nieuw seizoen horen natuurlijk nieuwe en frisse kleuren en trends, daarom laat ik je in deze blog de 3 trendkleuren van dit voorjaar zien!

Earthy
Een van de grootste trends van dit seizoen zijn de earthy tones ofwel: aardetinten. Met aardetinten wordt natuurlijk niet modderbruin bedoeld, maar mooie warme kleuren die in de natuur voorkomen, zoals lichtbruin, beige, donkergroen en roodbruin. We zien deze kleuren dit seizoen dan ook vooral terugkomen in sneakers en gave summerboots. Het fijne van deze aardetinten is dat je ze gemakkelijk combineert met andere kleuren. Binnen deze trend is de beige kleur nog het meest populair. Merken die hier volop op inspelen zijn Fred de la Bretoniere, Gabor en ons eigen Nelson label. Tip: combineer aardetinten met dezelfde kleuren in de rest van je outfit voor een monochrome look; nóg een enorme trend dit seizoen!

Trendkleuren voorjaar 21 quote

Fred de la Bretoniere - Cowboylaarzen - Taupe
Gabor - Lage sneakers - Wit
Nelson - Chelseaboots - Taupe

Pretty Pastel
De komst van het voorjaar kun je herkennen aan de terugkeer van vrolijke kleuren in de natuur, na een aantal grauwe maanden zonder kleur. Daarom is het niet gek dat pasteltinten dit seizoen super populair zijn! Pasteltinten hebben een frisse en zachte look, en zijn een goede keuze wanneer je kleur wilt dragen maar felle tinten toch niet jouw ding zijn. Vooral bij sneakers van Puma, Tommy Hilfiger en Nike zijn pastelkleurtjes te spotten. En het leuke van pastelkleuren? Je kunt ze makkelijk bij elkaar dragen! Lichtroze en -geel, maar ook pastel groen en lila zijn super toffe combinaties. Draag het met wit en je bent ready to go!

Puma R78 Future Decon - Lage sneakers - Beige

Alle kleuren van de regenboog
We blijven nog even in het kleurrijke straatje; naast subtiele pastelkleuren zijn ook opvallende tinten dit voorjaar erg trendy! Met felle kleuren maak je van je schoenen echte eye-catchers. Super handig, want de rest van je outfit kun je vrij basic houden, je schoenen maken de look helemaal af! Vooral felroze is een favoriet in collecties van verschillende merken. En met name voor kids zijn een paar kleurrijke sneakers dit seizoen dus niet te missen. Nike, Skechers en Little David maken van een paar schoenen een waar feestje. Wist je trouwens dat felle kleuren als oranje, roze en geel je optimistischer en energieker maken? Als dat geen goede reden is om snel te gaan shoppen... ;)

Skechers Uno Loving Love - Lage sneakers - Wit

Geschreven door

Amber

Amber

Blogger, Marketing medewerker