vrijdag 22 juli 2016

Actief met Skechers

Skechers: wie kent ze nu niet?! De populaire sneaker met memory foam voetbed heeft een hoop harten gestolen. Ze zijn inmiddels ook niet meer uit het straatbeeld wég te denken! En da’s best begrijpelijk, aangezien Skechers heerlijk comfortabel zijn. Wie eenmaal aan een paar Skechers begint, wil geen andere sneaker meer! Daarbij kan heel het gezin genieten van het zachte voetbed, want er zijn ook heren- en kindervarianten te koop. 

Wat maakt Skechers zo speciaal? Veel modellen van Skechers zijn voorzien van een memory foam binnenzool. De foam voelt heerlijk zacht aan, het vormt zich naar de voet en helpt tevens druk te verminderen. Je kunt kiezen voor Gel Infused of Air-Cooled Memory Foam. De Gel Infused modellen hebben een binnenzool met vocht afdrijvende en ventilerende eigenschappen, wat een verkoelend effect aan de voeten geeft. De Air-Cooled modellen heeft daarbij ook een voetbed wat schokken absorbeert en eveneens ventilerend werkt. Naast de memory foam binnenzool heeft Skechers ook een aantal nieuwe modellen op de markt, waaronder de Go Flex. Deze instapschoenen en sneakers zijn voorzien van een eye catching zool, die door losse banen super flexibel is. Daarnaast is de binnenzool gebaseerd op een yoga mat, waardoor je altijd relaxed kan lopen!

Fijn voor op vakantie… Vaak worden de Skechers sneakers gebruikt voor het dagelijks leven. Of je nu naar je werk gaat, gaat shoppen met vriendinnen of een strandwandeling gaat maken: Skechers zorgen altijd voor loopplezier. Maar de sneakers kunnen ook op andere momenten gedragen
worden! Zo zijn de Go Walk modellen perfect voor op vakantie. Ook op warme oorden kan je een paar Skechers dragen. Denk aan een paar teenslippers met het bekende memory foam voetbed. Als dat geen perfecte vakantie wordt, dan weet ik het niet meer!
…maar ook voor in de sportschool!
Na de vakantie zijn er misschien wel een paar kilootjes bijgekomen. Niet zo gek ook, als je iedere dag geniet van al dat heerlijks wat je bestemming te bieden heeft. Dus duik die sportschool in om die paar vakantiekilo’s kwijt te raken. Ook daar zijn Skechers perfect voor! De sneakers absorberen de harde klappen die je nog weleens met sporten kan maken. Hierdoor zijn de schoenen ideaal voor mensen die snel last van hun gewrichten krijgen. Daarnaast zijn Skechers veelal vochtabsorberend en verkoelend, wat die warme zweterige voeten weer tegengaat. Ook zijn de sneakers gewoon zacht aan de voeten, waardoor je zonder pijnlijke voeten je work-out kan afmaken. En at last but not least: Skechers sneakers zien er gewoon leuk uit en maken je sportoutfit helemaal af. Dat maakt het trainen ook weer wat leuker, toch?

Kortom, Skechers zijn perfect voor een actieve levenshouding!

nelson-blog-nelson-actief-met-skechers-2.jpg

nelson-blog-nelson-actief-met-skechers-3.jpg

Geschreven door

Lindsey

Lindsey

Blogger, Medewerkster Nelson Rotterdam Lijnbaan