Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Teva sandalen en slippers

Ben je op zoek naar een paar stevige sandalen of slippers met perfecte ondersteuning? Dan vind je bij Teva misschien wel wat je zoekt! De modellen hebben een goede pasvorm en lopen daardoor zeer comfortabel. En natuurlijk wil het oog ook wat, dus heeft Teva haar modellen voorzien van mooi designs.

Voor zowel dames als jongens en meisjes vind je in de Teva collectie fijne modellen. Ze zijn ideaal voor een uitje in eigen land, maar je neemt ze ook gemakkelijk mee op vakantie. Door hun lichte gewicht en flexibele materiaal krijg je geen vermoeide voeten en kun je er met gemak de hele dag mee op pad.

Ben je toch op zoek naar een ander soort sandaal? Bekijk dan ook eens de collectie van bijvoorbeeld Ecco, Gabor of Nelson. Hier vind je zowel sportieve sandalen als modellen volgens de laatste trends. Shop één van deze modellen en je weet zeker dat je er altijd hip bijloopt!

Teva sandalen en slippers online kopen


Heb je jouw favoriete Teva sandaal of slippers gevonden? Shop deze dan eenvoudig online op Nelson.nl. Bestel ze op werkdagen voor 22:00 uur en je hebt ze in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Toch niet helemaal tevreden? Retourneer ze dan gemakkelijk in een Nelson winkel bij jou in de buurt of ruil ze om voor een ander paar.

Filters