Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Orange Babies kinderschoenen

Naast de Orange Babies collectie erg leuk is, steun je bij aankoop van deze kinderschoenen ook nog eens een goed doel! Orange Babies helpt zwangere vrouwen en baby's in Afrika. Daarnaast steunen ze kinderen die geïnfecteerd zijn met het HIV virus. Van elk verkocht paar schoenen gaat een deel van de opbrengst direct naar Orange Babies.

Nelson draagt als sponsor de complete financiële zorg voor het Hope Village weeshuis in Windhoek, Namibië. In de speciale kindercollectie vind je veel verschillende modellen. Zo kun je voor meisjes de leukste ballerina's, en enkellaarsjes shoppen. En voor de jongens zijn er stoere hoge en lage sneakers en boots. Zelfs voor de allerkleinsten zijn er leuke modelletjes verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit diverse kleuren en materialen, maar alle modellen zijn voorzien van het beste leer en een perfecte pasvorm! De schoenen zijn altijd volgens de laatste trend, zodat je er gegarandeerd hip bij loopt!

Niet alleen voor kinderen, ook voor dames en heren zijn er diverse schoenen van Orange Babies te koop bij Nelson. Bestel jouw favoriet direct online of kom gezellig langs in één van onze ruim 100 winkels. En wil je op de hoogte blijven van leuke acties en nieuwtjes? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram of ons blog!

Filters