woensdag 9 februari 2022

Zo vier je de meest romantische Valentijnsdag!

Inmiddels hebben we al een aantal 'corona feestdagen' achter de rug, maar nu dat de maatregelen beetje bij beetje opgeheven worden kunnen we weer meer. Dit betekent ook dat Valentijnsdag in zekere mate weer gevierd kan worden. Heb je weer zin om er op uit te gaan met je date maar weet je niet waar je moet beginnen? Lees dan snel verder, want met de ideeën uit deze blog maak jij er een gezellige en romantische Valentijnsdag van.

Wandelen in de natuur

Zijn jouw lover en jij allebei gek op bewegen en tijd besteden in de buitenlucht? Maak dan van de gelegenheid gebruik om wat quality-time samen door te brengen en maak er een sportieve dag van. Wat is er romantischer dan een wandeling over het strand of een mooi natuurgebied! Neem een thermofles koffie of thee mee en iets lekkers voor tussendoor zodat jullie weer even op kunnen warmen tussen het wandelen door. De kou is trouwens ook een erg goed excuus om fijn hand in hand te lopen. In onze wandelschoenen collectie vind je de beste modellen om een langdurige wandeling op te maken! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een mooie route te hardlopen buiten in de natuur. . Zorg er hierbij voor dat je comfortabele, dempende sneakers draagt, zoals die van Skechers of Nike.

Diner voor twee

Houden jullie allebei van lekker eten? Support dan je lokale horeca door een diner voor twee te reserveren bij je favoriete restaurant. Dit is je kans om je weer eens op te doffen en er een leuke en gezellige avond te maken, terwijl je ook je lokale horeca kan steunen na een lastige periode. Ook is dit het perfecte excuus om je allebei chic aan te kleden. Trek je favorieteenkellaarzen met hak of pumps aan en je look is compleet! Dit is het ultieme recept voor een gezellige avond.

Nelson - Enkellaarsjes - Zwart
Tamaris Josy - Pumps - Beige
Sendra Gene Berdy - Enkellaarsjes - Zwart

Date-night thuis

Heb je geen zin om naar buiten te gaan, maak er dan thuis een sfeervolle avond van! Je kan ook van heerlijk eten genieten uit de comfort van je eigen huisje door de tafel te dekken en een kaarsje aan te steken. Om het écht gezellig en comfy te maken met z’n tweetjes, doe dan onder de tafel een matching paar warmepantoffels aan. Om de avond af te sluiten kunnen je date en jij lekker knus op de bank zitten met een dekentje, een romantische film en een bak popcorn, en maak van de kamer een 'thuisbioscoop' door al het licht af te dekken. Wissel eventueel je pantoffels in voor een paar heerlijk warme sokken en kruip tegen je lover aan op de bank. Romantiek gegarandeerd!

Alpacas - Pantoffels - Bruin
Warmbat Australia Flurry - Pantoffels - Bruin
Nelson Home - Pantoffels - Grijs

Fijne Valentijnsdag!

Geschreven door

Amber

Amber

Blogger, Marketing medewerker