dinsdag 9 februari 2016

Vier Valentijn in stijl

Mon amour, het is weer bijna Valentijn! De dag van liefde en romantiek. Tijd voor een etentje bij kaarslicht, een lieve Valentijnskaart en misschien wel een tripje naar Parijs… Verklaar de liefde aan je partner, je crush of jezelf geheel in de kleuren van deze dag: roze en rood

Lovely ladies
Of je nou gewoon moet werken of juist romantisch samen eropuit trekt, draag in ieder geval een paar roze of rode schoenen om de dag geheel in stijl door te komen. Daarnaast zijn deze kleuren nu hartstikke hip! Kleuren die je nu veel ziet zijn poeder roze, pastel pink en burgundy (bordeaux rood). Zachtroze tintjes combineer je mooi met een lichte jeans en kleuren als beige, crème en wit, maar ook met andere pasteltintjes zoals babyblauw, lichtgeel en mintgroen. Roze schoenen zorgen voor een vrolijke, lichte outfit. Burgundy schoenen staan mooi met donkere kleuren zoals zwart en donkerblauw. Maar ook andere kleuren als koperoranje, okergeel en legergroen combineren mooi met burgundy. Deze kleur is perfect voor een statement outfit die lekker opvalt. Kortom, kies je roze schoenen voor een romantische dag of rode stappers voor een dag vol passie? Aan jou de keus!

Mannen doen ook mee
Ook de man kan zich die dag volledig in stijl kleden. Voor de heren is de burgundy trend ook hartstikke in. Je ziet die kleur veel terugkomen met sneakers. Sneakers kunnen casual gedragen worden met een mooie donkere jeans en een leuke sweater. Maar een beige broek en een vlot overhemd kan ook heel leuk staan met een paar burgundy-kleurige sneakers! 

Cadeautip

Wil jij je liefde verassen, maar heb je geen idee met wat? Mannen kan je altijd gelukkig maken met eten. Bak of kook iets lekkers voor jouw man en zijn dag kan niet meer stuk. Vrouwen daarentegen kunnen wat lastiger zijn. Een lekkere bodylotion is altijd goed, maar ook een beetje standaard. Weet je hoe jij je vrouw het beste kan verrassen? Met een nieuwe tas of een paar schoenen! Want de liefde van de man gaat door de maag en de liefde van de vrouw… Tja, dat staat in haar kast.

Fijne Valentijnsdag!


nelson-blog-nelson-vier-valentijn-in-stijl-2.jpg nelson-blog-nelson-vier-valentijn-in-stijl-3.jpg

Geschreven door

Lindsey

Lindsey

Blogger, Medewerkster Nelson Rotterdam Lijnbaan