donderdag 7 december 2017

Trend: Sock boots

Misschien heb je ze al voorbij zien komen, want ze zijn bijna niet te missen: de sock boots! Deze schoenen sluiten nauw om het been en geven iedere look een elegante uitstraling. Naast dat ze ontzettend fashion forward zijn, zijn ze ook nog eens comfortabel doordat ze licht zijn en helemaal aansluiten om de voet en aan het been. 

nelson-blog-nelson-trend-sock-boots-3.jpg How to wear
De eerste vraag die waarschijnlijk bij veel mensen opkomt, is hoe deze laarzen dan precies gedragen kunnen worden. Het antwoord is dat ze eigenlijk overal bij gecombineerd kunnen worden. Ook zijn ze nog eens mega praktisch, want broeken die voor de winter eigenlijk net iets te kort zijn, kunnen nu gewoon worden gedragen in combinatie met de sock boots! Koude enkels zijn dus verleden tijd.

Naar het werk
Ook zijn de sock boots heel geschikt om naar het werk te dragen. Ze hebben een klassieke uitstraling en staan super elegant onder een kokerrok. Doordat ze nauw aansluiten ogen ze niet grof en dit maakt dat ze je zakelijke look dus helemaal af. Het model van Ecco heeft een elegante hak en een klassieke uitstraling die helemaal past bij je outfit voor naar het werk. Of bekijk eens de collectie van Steve Madden. Ook onder een pantalon zijn ze goed te combineren. Ga je voor een iets meer casual look? Dan kun je de pijpen van je broek in de laarzen dragen. Toch liever iets klassieker? Ook dan zijn ze geschikt, want je ziet geen randen door de broek heen!   Sportief
Natuurlijk zijn de sock boots ook geschikt om casual te dragen. Ze maken zelfs een paar joggers chic! Combineer ze met een iets wijdere broek met een streep aan de zijkant, waarvan je de pijpen in de laarsjes draagt. Op deze manier is jouw sporty-chic look helemaal compleet. Ook de ripped jeans blijft dit seizoen een grote favoriet. In combinatie met de sock boots creëer je een stoere met een scherp randje. Deze outfit is ook helemaal geschikt voor een avondje uit!

Verschillende IT-girls zijn al gespot met deze laarsjes en dus is het proberen van deze trend zeker de moeite waard. Met de sock boots kan je alle kanten op én ze zijn weer net even anders dan de laarsjes die je al gewend bent. Kom dus gerust eens langs in een van onze winkels om deze trend te proberen. Ben je al overtuigd? Dan shop je ze natuurlijk gemakkelijk online! 

Geschreven door

Cindy

Cindy

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag