dinsdag 10 maart 2020

Trend: laarzen in het voorjaar

Eindelijk! Het zonnetje laat zich steeds vaker zien. Dat betekent maar een ding: de lente staat weer voor de deur! Tijd voor nieuwe trends en dus ook nieuwe schoenen. Een van deze trends zijn laarzen dit seizoen.
Als je denkt aan het voorjaar denk je waarschijnlijk snel aan luchtige outfits met sneakers of sandalen. Dit seizoen zijn de trends veel uitgebreider. Dit is extra leuk omdat je met laarzen jouw voorjaarsoutfit een totaal andere look geeft dan met sneakers. En daarbij, sneakers draagt iedereen al. Met een paar stijlvolle laarzen ben jij dit voorjaar daarom echt een trendsetter! Dus als je graag volgens de laatste mode erbij loopt, is dit blog speciaal voor jou.

City Western boots
Misschien wel de grootste laarzentrend dit seizoen: de city western boots. Waarom we ze city western boots noemen in plaats van western boots? Dit komt omdat de modellen van nu niet meer extreem ‘cowboy achtig’ eruit zien. Het zijn stijlvolle laarzen met een western invloed, zoals een blokhak, siernaden en een puntige neus. Het voordeel van deze laarsjes is dat je ze het hele jaar door kunt dragen, maar extra leuk zijn ze natuurlijk in het voorjaar. Het voorjaar is namelijk het perfecte seizoen om je lange jurk of zwierige rok uit de kast te trekken. Met een paar City Western laarzen eronder maak je jouw ‘boho-chique’ outfit helemaal compleet. Niet te vergeten zijn de laarzen ook mooi te dragen onder een aansluitende jeans en een fleurige top. Of kies juist voor een trendy ‘flared’ jeans en laat je laarzen onder je broek uitkomen. Een extra voordeel van deze look is dat een spitse laars onder een flared jeans jouw benen een nog slanker silhouet geeft. Wie wilt dat nu niet?

Een bekend merk dat prachtige cowboyboots maakt is Sendra. Sendra gebruikt de beste leersoorten waardoor de laarzen naast super trendy ook heerlijk comfortabel zijn, en je er jaren mee kunt doen. Daarnaast heeftNelson Private Label ook een aantal fijne western laarsjes in de collectie, perfect voor het voorjaar. Deze laarzen hebben een meer ‘minimalistisch’ design en zijn dus ideaal om te dragen als je nog een beetje aan de City Western trend moet wennen.

Lange laarzen
Lange laarzen in het voorjaar? Ja echt. Een nieuwe populaire trend dit seizoen zijn de lange laarzen, dus voorlopig hoef je ze nog niet op te bergen! En aangezien het in Nederland vaak koud en nat is, zelfs in het voorjaar :(, zijn wij heel blij met deze trend! Lange laarzen met een blokhak zijn daarom niet voor niets on-trend. Kies bijvoorbeeld voor een elegante variant van suède, dat jouw laars een extra stijlvolle look geeft. Of je je lange laarzen dit voorjaar nu overdag draagt of ’s avonds naar een etentje of feestje: er zijn volop mogelijkheden om ze te combineren! Lange laarzen draag je voornamelijk mooi onder een jurk tot kniehoogte of met een strakke jeans, zodat jouw laarzen echt de show stelen. Mocht het nu al lekker zonnig zijn buiten, combineer je laarzen dan met een jurk in een vrolijke print voor een ultieme zomerse look!

Ga jij voor een paar city western laarzen, of toch liever voor een langer exemplaar? Deel jouw voorjaarslook met een paar mooie laarzen met #nelsonschoenen.

Nelson - Cowboylaarzen - Cognac
Nelson - Cowboylaarzen - Zwart
Nelson - Cowboylaarzen - Cognac

Geschreven door

Isa

Isa

Blogger, Medewerkster Nelson Julianadorp