woensdag 21 juni 2017

Summer style guide 2017!

De warmste en vrolijkste periode van het jaar is aangebroken! De terrasjes stromen vol, kinderen spelen buiten en iedereen is goed gehumeurd. Dit is het seizoen waar de luchtige, open schoentjes uit de kast mogen komen. De flipflops, loafers, sandaaltjes en sleehakken zijn de perfecte schoenen om de voeten de benodigde frisse lucht te geven maar ook op te flaneren! Ik zal je tips geven welke schoenen perfect zijn voor welke gelegenheid!

Flipflops
Perfect voor een dagje strand of zwembad! Deze slippers zijn makkelijk aan en uit te trekken, en het is geen probleem wanneer je natte of vieze voeten hebt. Ook zijn flipflops de meest luchtige schoentjes die je aan je voeten kunt hebben. De bekendste flipflops zijn toch echt de Havaianas! Deze zijn verkrijgbaar in allerlei kleurtjes en printjes. Bij ieder zomers jurkje dus een bijpassende flipflop!

Loafers
De loafer is een schoen die je eigenlijk ieder seizoen terug ziet komen. De perfecte luchtige schoen die je in verschillende situaties kunt dragen; naar het werk tot een avondje uit. Doordat de loafer voor het grootste gedeelte een open schoen is, zal je niet gauw warme voeten krijgen. Je kunt deze schoen werkelijk onder al je outfits dragen, van een glamorous jurkje tot je stoere spijkerbroek. Nelson’s private label biedt een breed scala aan hippe loafers! Sandaaltjes
De fijnste zomerschoentjes zijn toch wel écht de sandaaltjes! Voor zowel een feestje of een relaxed dagje strand; deze schoen is voor alle situaties geschikt. Bij Nelson kun je terecht voor allerlei gezellige sandaaltjes. Je kunt kiezen tussen allerlei kleurtjes, printjes, details en versieringen. Of de schoen nou een hak heeft of niet, met een sandaaltje heb je altijd een chique uitstraling. Je kunt voor zomerse sandaaltjes terecht bij merken als: Hilfiger Denim, PS Poelman, Tamaris, Ecco etc. Match je sandaaltjes met je favo zomerjurkje of draag ze gewoon onder je nette pantalon op werk!

Sleehakken

Ga je liever voor een chique, glamorous uitstraling deze zomer, maar ben je toch op zoek naar comfort? Dan is de sleehak helemaal wat voor jou! Door de hak onder de schoen komen jouw benen het mooist uit! De sleehak is de comfortabelste hak die er bestaat en is eigenlijk de enige hoge schoen waar je het heel de dag op uit kunt houden. Geschikt voor buiten de deur dineren, maar zeker ook voor een avondje dansen! Voor mooie zomerse sleehakken kun je terecht bij Pikolinos,Hilfiger Denim, Ecco, Hobb’s etc. Voldoende keuze uit vrolijke kleurtjes en printjes! Draag ze onder een gescheurde jeans of chique jurkje. 

Geschreven door

Claudia

Claudia

Blogger, Medewerkster Ecco Store Rotterdam Lijnbaan