Sokjes: hoe gekker, hoe beter!

Tegenwoordig hoeven je sokken niet meer saai te zijn, of bij je outfit te kleuren. Je ziet het al veel terug komen in het straatbeeld; je sokken mogen opvallen. Hoe gekker, hoe beter! Zo zie je allerlei vrolijke kleurtjes en printjes voorbij komen. Deze trend kan ervoor zorgen dat jouw schoenen meer opvallen en dus eyecatchers worden! Je kunt de vrolijke sokjes met allerlei schoenen combineren, maar het is niet de bedoeling alsof het lijkt dat je carnaval gaat vieren… We zullen laten zien welke sneakers, loafers en pumps het leukst te matchen zijn met opvallende sokjes.

Tegenwoordig hoeven je sokken niet meer saai te zijn, of bij je outfit te kleuren. Je ziet het al veel terug komen in het straatbeeld; je sokken mogen opvallen. Hoe gekker, hoe beter! Zo zie je allerlei vrolijke kleurtjes en printjes voorbij komen. Deze trend kan ervoor zorgen dat jouw schoenen meer opvallen en dus eyecatchers worden! Je kunt de vrolijke sokjes met allerlei schoenen combineren, maar het is niet de bedoeling alsof het lijkt dat je carnaval gaat vieren… We zullen laten zien welke sneakers, loafers en pumps het leukst te matchen zijn met opvallende sokjes.

Sneakers
Je kunt de musthave sneakers van het moment nog meer laten opvallen in combinatie met een vrolijk sokje. De sneakers die je veel voorbij ziet komen op straat zijn bijvoorbeeld de Puma Vikky Platform. Een hele stoere sneaker, met een dikke gumzool. Deze sneakers zijn verkrijgbaar in neutrale kleuren, wit en zwart. Een kleurig sokje met een printje maakt van jouw neutrale Puma’s een échte eyecatcher. Ook je Oldschool Vans mogen uit de kast komen als het gaat om deze trend. Deze schoenen in combinatie met een gescheurde, wijde jeans zorgen voor een stoere skaterlook! Combineer je Vans met een opvallend sokje met print (stippen!) of visnet kousje voor de finishing touch. Tenslotte zit je ook helemaal goed met je alltime favorites: Converse All Stars. Nelson biedt de All Stars in heel veel verschillende kleurtjes, voor ieder wat wils... Heel leuk te combineren met hetzelfde kleurtje in je sok! Zo kun je onze zilveren All Stars mooi matchen met een glittersokje.

Loafers
Natuurlijk kun je sneakers niet dragen naar iedere gelegenheid. Met mooie loafers kun je daarentegen nooit de plank mis slaan. De perfecte schoen voor naar het werk. Merken als Gabor en Rieker bieden hele elegante loafers aan, gemaakt van (imitatie) lakleer. Deze schoenen zorgen voor een perfecte vrouwelijke look en staan heel mooi onder een pantalon of rokje. Met een panty kousje met een leuk printje (denk aan hartjes, streepjes, stipjes) of glittersokje maak jij je werk kleding net wat spannender!

Pumps
Heb jij een feestje op de planning staan? Dan biedt Nelson hele feestelijke, comfortabele pumps, waar je heel de nacht op kunt dansen. Zo zorgt Bullboxer er altijd voor dat jij échte eyecatchers aan je voeten hebt. Voor een extra glamorous look draag je een visnet kousje in je pump! Ook Clarksbiedt pumps die perfect zijn voor ieder feestje. Suède of lakleer maakt de pumps extra elegant! Mooi te combineren met een panty met schattig printje, zoals hartjes, bloemetjes of streepjes. Met deze tips laat jij je favoriete schoenen dus extra opvallen!  

nelson-blog-nelson-sokjes-hoe-gekker-hoe-beter-2.jpg nelson-blog-nelson-sokjes-hoe-gekker-hoe-beter-3.jpg