Skechers Go Walk!

Het zonnetje begint weer lekker door te komen, de temperaturen worden weer iets aangenamer en je zomerjas mag weer uit de kast. Niks lekkerder dan een heerlijke wandeling maken in het lentezonnetje. Natuurlijk is het belangrijk dat je daar de juiste schoenen voor aantrekt. Maar het vinden van schoenen die écht lekker lopen is vaak nog een hele missie. Gelukkig maakt Nelson het je dit seizoen heel makkelijk, met de Skechers Go Walk Collectie!

Zeg vaarwel tegen vermoeide voeten

De naam zegt het al: Go Walk! Het enige wat je hoeft te doen is instappen en wegwandelen! Ze hebben een heerlijk zacht voetbed waardoor het net lijkt of je op pantoffeltjes loopt. Ideaal voor een wandeling door het park of een dagje shoppen in de stad. En doordat ze ook nog eens super licht zijn, zijn ze ook ideaal om mee te nemen op reis. Denk bijvoorbeeld aan een citytrip naar je favoriete stad. Nog steeds niet overtuigd? Dan heb ik hier nog een pluspunt voor je: Ze kunnen in de wasmachine! Zo zien ze er keer op keer weer uit als nieuw.

De schoenen sluiten perfect aan bij dé trend van het seizoen, de sneakers! Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat je hem perfect kan matchen met je outfit. Kies voor een neutrale tint zoals grijs of beige, zodat hij overal bij past. Of probeer de fellere roze of blauwe uitvoering en creëer een sportieve lentelook! Ook aan de heren is gedacht, voor hem heeft Nelson een blauw en een grijs model. Zo kun je gezellig samen comfortabel op pad! Shop de Skechers Go Walk collectie online of probeer ze uit in een van onze ruim 70 winkels. Je voeten zullen je dankbaar zijn!