woensdag 15 november 2017

Sinterklaas kapoentje, zo zet ik mijn schoentje!

Nog heel even wachten en dan is Sint met zijn pieten weer in het land! Dat betekent dat de schoentjes weer gezet mogen worden. Naast je mooiste zangklanken te gebruiken en alle liedjes uit je hoofd te leren kun je nu nog meer indruk maken op Sinterklaas met de allerleukste schoentjes. Niks leuker dan je verlanglijstje te presenteren in je favoriete schoenen, toch? Wij vertellen je in dit blog welke schoenen zeker de favorieten zijn van Sinterklaas.

nelson-blog-nelson-sinterklaas-kapoentje-zo-zet-ik-mijn-schoentje-2.jpg

De leukste sneakers 
Vol verwachting klopt ons hart en door deze schoenen zal het hart van Sinterklaas zeker harder gaan kloppen: sneakers. Het voordeel van sneakers is dat je ze letterlijk in alle kleuren kan vinden met de mooiste prints, materialen en ga zo maar door! Aangezien we weten dat de meeste jongens en meisjes kieskeurig zijn in hun keuze, hebben wij een hele grote collectie met voor ieder wat wils! 

Laarsjes en boots

Als de Sint weer back in town is, betekent het dat de koudere dagen aanbreken! Hierbij horen natuurlijk stevige boots en laarzen. Voor jongens vind je vooral stoere boots van bijvoorbeeld Timberland en Dr. Martens. Schoenen die geschikt zijn voor bijna alle weersomstandigheden, van regenachtige herfstdagen tot aan de koudste wintermaanden. Meisjes komen met de laarsjes terecht in een ware fantasiewereld vol met vrolijke kleuren, prints en glitters. De laarsjes zijn in ieder geval niet te missen door de Sint. Gooi wat in mijn laarsje, dank u Sinterklaasje!

nelson-blog-nelson-sinterklaas-kapoentje-zo-zet-ik-mijn-schoentje-3.jpg Handige schoentjes
Met de klittenbandschoenen ben je ervan verzekerd dat je nooit meer hoeft te stoeien met onhandige veters of ritsen. Ideaal voor bijna iedere leeftijd, want het is super eenvoudig om aan te trekken. Ze zijn te vinden in verschillende stijlen en designs. Merken als Skechers en Geox hebben klittenbandschoenen in gave kleuren voor jongens en meisjes. Geschikt voor ieder seizoen dus wat ons betreft een echte musthave! 

Warme voetjes 
Voordat de kinderen hun bedje in kruipen moet er nog een liedje worden gezongen voor Sinterklaas. Of dit nu voor de openhaard is of bij de voordeur, het liefst doe je dit natuurlijk op je warme pantoffeltjes! Nu de dagen korter en kouder worden zijn ze absoluut onmisbaar. Heb je de Frozen en Minion pantoffels al gespot? Speciaal voor de echte fans en handig met een klittenbandsluiting! 

Natuurlijk gaat het erom dat je wel zoet bent geweest dit jaar, maar Sinterklaas zou het wel extra leuk vinden als jij je nieuwe schoentjes laat zien! Neem hier eens een kijkje in onze schoenencollectie of kom gezellig langs in een van onze winkels om jouw favoriete paar schoenen te scoren. Dan rijdt Sint zeker niet stilletjes je huisje voorbij! 

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer