zaterdag 9 mei 2020

Shoptips voor moederdag

Het is alweer bijna zover, want aankomende zondag is het Moederdag! Een dag waarop je je moeder eens extra mag verwennen. Een weekendje weg of een etentje geven we dit jaar wellicht minder snel cadeau. Gelukkig zijn er nog genoeg andere ideetjes om te geven. In dit blog geef ik je daarom de leukste Moederdag cadeau tips!

  1. Maak samen een heerlijke wandeling, en breng samen tijd door. Doe dit in de buurt, en kijk eens goed naar de gebouwen en details om je heen. Bekijk jullie eigen buurt eens op een andere manier, en vaak zie je zelfs dingen die je nog nooit zijn opgevallen! Doe dit natuurlijk wel op een paar fijne schoenen, zodat jullie geen last van zere voeten krijgen. De sneakers van Skechers en Ecco zijn bijvoorbeeld erg comfortabel.
  2. Organiseer thuis een etentje voor jullie samen. Niet zomaar een etentje natuurlijk, maar bedenk een voor, hoofd- en nagerecht en print dit af als een menukaart. Doe alsof jullie naar een luxe restaurant gaan en trek jullie mooiste outfit aan, met bijpassende schoenen natuurlijk. Nu is jullie kans om je hoogste pumps aan te trekken, want niemand hoeft te zien dat je er eigenlijk helemaal niet op kunt lopen…
  3. Geef je moeder een nieuwe tas! Want tassen hebben vrouwen natuurlijk nooit genoeg. Wordt jouw moeder altijd als pakezel van het gezin ingezet? kies dan voor een lekker groot model zodat alles zonder problemen mee kan. Is jouw mams niet zo van de tassen mee slepen, dan kun je ook eens kijken voor een fijn klein exemplaar, zoals een leuke cross-body van Guess of Valentino.
  4. Geef een mooie portemonnee cadeau. Een portemonnee is een van de meest gebruikte spullen, dus die komt zeker van pas. Zo wordt jouw moeder elke keer aan jou herinnerd bij het gebruiken van haar nieuwe portemonnee!
  5. We gaan alweer richting de zomer, dus geef eens een paar fijne slippers cadeau! Ook al kunnen we deze zomer misschien niet naar ons favoriete vakantieland, een nieuw paar slippertjes zijn altijd fijn. Kies voor een paar makkelijke Havaianas of Reefs, die ook heerlijk zijn om zo aan te schieten als je lekker in het zonnetje in de tuin wilt zitten.

Of je nu kiest om haar te verassen met een lekker etentje of een paar nieuwe schoenen, jouw moeder is vast en zeker blij dat je haar op deze dag eens extra in het zonnetje zet. Mocht je haar een paar nieuwe schoenen of een portemonnee geven en het is niet goed, dan mag het natuurlijk altijd nog geruild worden! Mocht je er toch niet helemaal uit kunnen komen, dan kun je natuurlijk ook de Nelson Cadeaukaart geven, zodat ze er zelf wat moois van uit kan zoeken. Deze koop je in een van onze Nelson winkels.

Fijne Moederdag!