woensdag 10 augustus 2016

Shoesme: Groot in kleine maatjes

De eerste schoenen voor een kind… het is allemaal zo makkelijk nog niet. Wannéér is het nou eigenlijk tijd voor die eerste schoentjes? En waar moet je precies op letten? Vanaf nu is die keuze makkelijk gemaakt, want we laten je graag kennis maken met een nieuw merk in de collectie: Shoesme! Gespecialiseerd in babyschoenen en kinderschoenen vanaf de allerkleinste maatjes.
Een oer-Hollands bedrijf Shoesme staat al sinds 1999 bekend om de beste baby- en kinderschoenen van Nederland. Waar vroeger alleen gekeken werd naar wijdtematen, keek Shoesme als eerste merk naar de ontwikkeling van voeten in verschillende leeftijden. De nadruk ligt daarbij op de perfecte pasvorm en ondersteuning. Dit is onder andere terug te zien in de speciale flexibele zolen die Shoesme ontwikkeld heeft.
Schoenen voor iedere ontwikkelingsfase Gezonde en comfortabele schoenen zijn het allerbelangrijkste voor voeten in de groei. Daarom zijn de kinderschoenen van Shoesme tot in detail afgestemd op de fase waarin het opgroeiende kind zich bevindt. Een kind dat net zijn eerste stapjes zet, heeft uiteraard andere schoenen nodig dan een kind dat al zelfstandig loopt. Naast pasvorm en ondersteuning worden de schoenen ook gemaakt van de beste kwaliteit soepele materialen. Doordat babyvoetjes voornamelijk bestaan uit kraakbeen en erg zacht en buigzaam zijn, worden de vorming en groei van de voetjes gemakkelijk beïnvloed wordt door schoenen. Blootvoets lopen is voor baby’s en kinderen dan ook erg gezond. Waarom dan toch babyschoentjes? Omdat de hoge kwaliteit materialen de voet op deze manier wel beschermen tegen vocht en kou, zonder de bewegingsvrijheid en ontwikkeling te belemmeren. Daarnaast worden drukpunten verzacht doormiddel van foam, wat het gevoel van blootvoets lopen sterk benaderd. De schoenen hebben een verstevigde hiel en uitneembaar voetbed die zorgen voor extra stabiliteit, waardoor jouw kind vanaf de eerste stapjes een goede houding heeft.
De hipste modellen Shoesme schoenen zijn niet alleen goed voor de voeten, maar ook fijn voor het oog! In de collectie vind je namelijk vrolijke, kleurrijke modellen voor zowel jongens als meisjes. Van sneakers tot laarsjes en van sandalen tot sloffen, het hele jaar door kun je bij Shoesme terecht voor de leukste kinderschoenen. Shoesme speelt in op de laatste trends, waardoor je zeker weet dat jouw kind er hip bij loopt.
Twijfel je toch over de maat? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze winkels bij jou in de buurt. 
Lees ook: Welke maat kinderschoenen moet ik kopen?

nelson-blog-nelson-shoesme-groot-in-kleine-maatjes-2.jpg nelson-blog-nelson-shoesme-groot-in-kleine-maatjes-3.jpg

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer