vrijdag 3 maart 2017

Loafers: Voor nu en straks

Loafers, wie kent ze niet. Ze zijn al een tijdje niet meer weg te slaan uit het modebeeld en hoe koud of warm het ook is, ze blijven door alle seizoenen heen gedragen worden. Zelfs nu het nog wat kouder is kunnen ze prima worden gecombineerd bij verschillende outfits. Ze zijn dus eigenlijk multifunctioneel, want ook voor de warmere dagen die gaan komen zijn loafers de perfecte schoenen.
Deze warmere dagen laten helaas nog even op zich wachten en dus zullen we onze outfits hier nog even op moeten afstemmen. Gelukkig kunnen loafers altijd en zijn deze gave stappers van alle gemakken voorzien. Ze zijn niet alleen stylish en bij heel veel outfits te combineren, ze zijn ook nog een gemakkelijk en comfortabel.    Op kantoor Zo kun je loafers prima combineren onder een werkoutfit. Met een rok en panty staan ze namelijk super chic. Ook onder een pantalon misstaan deze schoenen zeker niet. Kies bijvoorbeeld voor een paar in lakleer met een wat grovere zool. Zo heb je meteen verschillende trends in een te pakken. Vrouwelijk, stoer en helemaal van dit moment. 
Casual met een speelse twist
Natuurlijk zijn loafers ook helemaal geschikt voor onder een alledaagse outfit. Vele fashionista’s zijn je al voorgegaan. Kies voor een high waist jeans met smalle - of niet zo smalle - pijpen tot je enkels en combineer je loafers met een paar speelse sokjes met glittertjes of een randje kant. Zo houd je je voeten en enkels warm en kun je toch je favoriete schoenen aan tijdens de koudere dagen. 
Ben je toch niet zo’n fan van zo’n speelse twist aan je outfit? Ook onder een jurkje met een lekker warme panty of gewoon onder een jeans staan deze schoenen stylish. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een wat sportiever paar instappers voor een sporty chic look. 
In de zomer

Stijgen de temperaturen straks toch weer wat? Dan zijn deze stappers ook prima te dragen met blote benen! Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van loafers en culottes voor naar het werk en de combinatie van loafers en een zwierig tuniekje voor in het weekend.  
Eigenlijk kunnen we wel stellen dat loafers schoenen zijn die tot de basis van je schoenencollectie behoren. Je kunt er eindeloos mee combineren én ze kunnen doorgedragen worden in meerdere seizoenen. Win-win dus! Nog geen paar in de kast staan? Shop dan snel online of kom langs in een van onze winkels

nelson-blog-nelson-loafers-voor-nu-en-straks-2.jpg

Geschreven door

Cindy

Cindy

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag