donderdag 7 juli 2022

Trend: Woven leather

De gevlochten leer (ook wel bekend als ‘woven leather’) trend zie je nu veel opkomen in het modebeeld. Woven leather betekent eigenlijk, zoals de naam al suggereert, dat een of meerdere van de leren bandjes van een schoen gevlochten zijn. Van hakken tot slippers en alles er tussen in, de woven leather trend is overal terug te vinden. Hou je van net dat beetje extra? Dan is deze trend echt iets voor jou! Je leest in dit blog alles over de woven leather trend.

Sandalen met hak

Wil je voor een iets chiquere look gaan, dan zijn deze sandalen de perfecte optie voor jou! De woven leather details op de bandjes breken het nette en degelijke van een basic hak en geeft je outfit een boost. Naast de chique look kan je deze sandalen met hak ook makkelijk overdag dragen onder een leuk jurkje of juist naar een bruiloft of feestje. Deze veelzijdige schoenen zijn een must voor jouw garderobe deze zomer!

La Strada - Sandalen - Beige
Mexx Jalara - Sandalen - Zwart
Mexx Jools - Sandalen - Zwart
Steve Madden Aspyn - Sandalen - Beige


Slippers

Niks is zo zomers als een goede slipper, en in combinatie met de woven leather trend heeft deze klassieker een leuke upgrade gekregen. Ook deze slippers zijn met vrijwel alles te combineren en geeft toch net een iets leukere look dan een basic slipper.

Maruti Billy - Slippers - Wit
Mexx Jaeley - Slippers - Zwart
Nelson - Slippers - Wit
Verbenas - Slippers - Roze


Ga jij je wagen aan de woven leather trend deze zomer, of trek je je oude vertrouwde schoenen weer uit de kast? Om meer inspiratie op te doen kan je een kijkje nemen in een van onze winkels of online op nelson.nl.