donderdag 22 februari 2018

Laatste kans om in de Sale te shoppen!

Het nieuwe seizoen staat al weer voor de deur en de nieuwe collectie druppelt langzaam de winkels binnen, maar ook de Sale is nog niet verdwenen! Tot eind februari shop je nog de leukste trends voor de fijnste prijzen in de sale, voordat de collecties volledig bestaan uit nieuwe modellen. 

Sla je slag
De kortingen bij Nelson lopen inmiddels op tot wel 40% en dat is natuurlijk mooi meegenomen! Menig fashionista kan beamen dat er geen beter gevoel bestaat dan een paar schoenen met fikse korting op de kop tikken. In de Sale is voor ieder wat wils te vinden, ook voor de mannen en de kids. Zo loopt het hele gezin er voor een goede prijs op en top bij. Nog een nieuwe tas nodig? Ook deze shop je met leuke kortingen!

Deze schoenen zijn altijd goed
Een paar stoere boots van Timberland? Of toch liever een paar overknee laarzen van Steve Madden? Keuze genoeg! Misschien ben jij nog wel met je goede voornemens bezig om meer te bewegen en die 10.000 stappen te behalen per dag. Ook voor dit doel is een paar goede wandelschoenen natuurlijk nooit weg! Ga bijvoorbeeld voor een paar Ecco’s. Deze schoenen zijn lichtgewicht en super comfortabel. Ook met een paar sneakers kun je niet mis. De sneakers van Converse en Adidas zijn er voor het hele gezin en voordeel hiervan is dat je niet alleen nu al plezier hebt van deze stappers, maar je kan ze ook prima doordragen in het nieuwe seizoen. Win-win!   Sale-shop-tips
Grijp jij je kans om in deze laatste weken van de Sale nog je slag te slaan? Denk dan aan de volgende dingen om miskopen te voorkomen. Natuurlijk kun je schoenen kopen omdat ze gewoon leuk zijn en je ze graag zou toevoegen aan je schoenencollectie, maar shoppen met een doel is vaak effectiever. Heb je het idee dat er nog een bepaald model ontbreekt in jouw collectie? Ga hier dan gericht naar op zoek. Zo voorkom je dat je met nog een paar zwarte laarsjes thuiskomt, waarvan er eigenlijk al genoeg in de kast staan. Let ook altijd goed op de maten! Als de deal goed is, zijn we geneigd de schoenen toch mee te nemen, ondanks dat ze eigenlijk niet helemaal goed zitten. Dit is natuurlijk zonde, want de kans is groot dat je deze schoenen niet graag gaat aantrekken. Pas ze daarom altijd zorgvuldig zoals je ook met een paar schoenen zou doen uit de nieuwe collectie. Op deze manier heb je ook van je Sale schoenen het meeste plezier! 

Geschreven door

Cindy

Cindy

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag