Dit zijn de hotste sneaker trends van dit seizoen

We love sneakers. Welk seizoen het ook is, het liefst lopen we massaal elke dag op een paar comfy kicks. Dat is dit najaar dan ook niet anders. In deze blog laat ik je daarom zien wat de grootste sneaker trends zijn, zodat jij er dit seizoen volledig volgens de laatste mode bijloopt.

High-top

Misschien wel de meest 'nieuwe' en opvallende sneaker trend van dit moment: de high-top sneaker. Geïnspireerd op de fashiontrends uit de jaren 80 en 90, is de hoge sneaker echt de must-have van dit najaar. Met name de wat klassiekere modellen, zoals van Vans en Converse, zijn favoriet bij influencers en fashionistas. Logisch natuurlijk, want een paar hoge sneakers geeft je outfit net een beetje die retro look die nu zo populair is. Kijk voor een paar toffe high-top sneakers ook eens bij Tommy Hilfiger en Nike.

sneakertrends 1

Vans Filmore Hi Platform - Hoge sneakers - Zwart

Neutral

Beige, off-white, ecru: ga zo maar door. Al deze zachte, neutrale kleuren zijn niet te missen dit najaar. De lichtgekleurde boots zagen we natuurlijk al eerder voorbijkomen, en deze trend is dit seizoen overgeslagen naar sneakers. En veel merken zijn al fan van deze kleuren! Check eens de collecties van New Balance, Cruyff, Hub en Maruti. Maar ook met ons eigen Nelson label slaan wij deze trendkleuren natuurlijk niet over. Het voordeel van deze kleurtinten? Ze zijn overal bij te combineren. Extra leuk zijn de sneakers met een geheel beige en off-white outfit, voor een ├ęchte on-trend look.

sneakertrends 2

Hub - Dad Sneakers - Ecru
Steve Madden - Lage sneakers - Beige

Colorful

Bij het najaar denk je misschien al gauw aan grijs, grauw en somber, maar niets is minder waar! Nu de colorful sneakers helemaal hip zijn, ben je ook in het herfstseizoen van een vrolijke, eye-catching look verzekerd. En dat is dan ook precies waarom we zo massaal fan zijn van een kleurrijke touch op onze sneakers dit najaar. Benieuwd naar deze vrolijke sneakers? Bekijk dan zeker eens de collecties van PS Poelman, Puma en New Balance.

sneakertrends 3

Puma Graviton Pro - Lage sneakers - Grijs

Ben jij ook al enthousiast over deze nieuwe sneakertrends? Check dan snel onze sneakercollectie online of in een van de Nelson winkels.