dinsdag 14 juni 2022

De zomerschoenen trends van dit jaar die je niet wil missen!

Het zomerzonnetje begint al door te komen en dit betekent dat de zomerschoenen natuurlijk weer uit de kast getrokken mogen worden. Heb jij nog twijfels over welke schoenen je nodig hebt voor deze zomer? Geen zorgen, want met de schoenen in dit lijstje ben je helemaal summer proof! Je leest hier namelijk de leukste zomerschoenen trends van dit jaar.


Comfort

Iedereen kent ze natuurlijk wel: Birkenstocks. Misschien heb je ze vroeger gehad, of je hebt ze nog steeds in de (schoenen)kast. Elk jaar komen ze terug en dus zijn ze eeuwig hip! Birkenstocks staan bekend om hun heerlijk zittende slippers en sandalen, maar deze kunnen voor sommige mensen nog wel een beetje prijzig zijn, daarom heeft Nelson ook leuke en betaalbare lookalikes van deze iconische schoenen! Redenen genoeg om deze zomer te gaan voor een paar fashionable comfy sandals of slippers. Naast het reguliere model met enkele of dubbele bandjes, zijn nu ook de klomp (ook wel clogs) modellen helemaal hot! Van modellen tot online influencers, iedereen wil dit paar comfortabele instappers hebben. Naast dat ze heerlijk zitten zijn ze namelijk ook ontzettend leuk om te stylen!

Birkenstock Boston - Instapschoenen - Taupe
Nelson - Instapschoenen - Taupe
Birkenstock Arizona - Sandalen - Taupe

Chunky & puffer sandals

Je hebt het misschien al voorbij zien komen op social media, maar sandalen met een grove platform zool zijn het deze zomer weer helemaal. Deze chunky sandalen zijn te herkennen aan de grove look: een brede (platform)zool, dikke bandjes en een grof profiel op de zool. Deze zomer geldt dan ook: hoe grover, hoe beter! Een trend die hieraan gebonden is zijn de puffer sandals, dit zijn sandalen met een gewatteerde band wat ze een puffy look geeft! Toms heeft bijvoorbeeld een super toffe sandaal in deze look.

Buffalo Jojo - Sandalen - Zwart
G-Star Raw - Sandalen - Wit
Toms Alpargata Mallow - Slippers - Ecru


Sporty sandals

Dit jaar zijn de sporty sandals ook een grote trend voor de zomer. Ze zijn te herkennen door de wat grovere zool en brede banden die een sportieve uitstraling hebben. Van origine zijn deze sandalen gemaakt om de hele dag heerlijk comfortabel op te kunnen lopen en daarom zijn ze ook juist ontworpen om lekker te zitten aan de voet, en niet perse om er leuk uit te zien. Ook al zijn ze niet gemaakt als fashion items zien we toch steeds meer dat ze wel zo gestyled worden. Zet deze sandalen dus snel op je verlanglijstje voor deze zomer!

Teva Flatform Universal - Sandalen - Multi
Woden Line - Sandalen - Roze
Timberland Santa Monica Sunrise - Sandalen - Wit


Heb je een paar leuke slippers of sandalen gespot in onze nieuwe colletie? Shop dan op nelson.nl of kom langs in een van onze winkels!