Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Fila schoenen bestellen

Het van oorsprong Italiaanse Fila werd in 1911 opgericht door de gebroeders Fila. In eerste instantie met als doel kleding voor de lokale bevolking te produceren. Pas in de jaren 70 ging Fila zich meer focussen op de productie van sportkleding waar Fila bekend om staat. In de jaren 90 was Fila één van de populairste sportmerken en waren sneakers en sportkleding voor zowel dames als heren niet aan te slepen! Samen met veel andere 90’s trends is ook Fila terug van weggeweest en opnieuw omarmd door de fashionwereld.

Bij Nelson vind je diverse sneakers voor dames die perfect passen in de chunky sneaker trend van nu. Ze zijn verkrijgbaar in zwart en wit waardoor ze makkelijk te combineren zijn met je outfit. Daarnaast is de pasvorm natuurlijk ook heerlijk comfortabel. Combineer ze met andere sporty items zoals caps en hoodies. Voor een meer fashionable look kun je ze ook met trend items zoals pantalons of trenchcoats combineren voor een leuke mix.

Fila sneakers kopen

Ben jij ook fan? Bestel jouw favoriete Fila sneakers dan op een werkdag voor 22:00 uur online en je hebt je schoenen in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Boven de € 39.95 betaal je geen verzendkosten. Ben je toch niet helemaal tevreden? Dan ruil of retourneer je ze eenvoudig in één van onze ruim 100 winkels.
Filters