dinsdag 7 maart 2017

Vijf nieuwe winkels voor Nelson Schoenen

Deze maand viert Nelson Schoenen de opening van maar liefst vijf nieuwe schoenenwinkels.

Deze maand viert Nelson Schoenen de opening van maar liefst vijf nieuwe schoenenwinkels. In Heerlen en Maastricht gaan de deuren dit weekend open voor de klanten, de opening van de winkels in Utrecht, Roermond en Den Bosch volgen later deze maand. De voormalige Dolcis locaties zijn rigoureus onderhanden genomen wat resulteert in prachtige, strakke schoenenwinkels met volop keuze voor het hele gezin.

Na de overname van een 20-tal Dolcis locaties begin 2016 investeert Nelson nu volop in het verbouwen van de locaties tot splinternieuwe Nelson winkels. 'Het openen van deze nieuwe winkels op deze belangrijke A-locaties in Nederland is voor ons een belangrijke stap richting de landelijke uitbreiding van ons winkelbestand en we zijn dan ook heel trots op het resultaat, aldus Laura van Dam, Marketing Manager bij Nelson. 

Bij Nelson staat beleving en service voor de klant centraal. 'Dit hebben we ook in het interieur van onze nieuwste winkels tot uiting laten komen. De winkels zijn voorzien van sfeervolle elementen passend bij de stad waarin ze zijn gevestigd en bieden alle mogelijkheden om de collectie zo optimaal mogelijk te presenteren'. Behalve onze uitgebreide schoenencollectie in de winkel, bieden de webzuilen in de winkels een nog bredere collectie aan. Is een schoen niet in de gewenste maat of kleur op voorraad, dan bestellen we deze direct en wordt deze de volgende dag thuis bij onze klant bezorgt'.  

Premium stores

In het voorjaar van 2016 opende Nelson de eerste Premium store succesvol aan de Nieuwendijk in Amsterdam. Met de opening van de winkels in Den Bosch en Utrecht rolt Nelson het Premium concept nu verder uit. Naast de vertrouwde collectie van succesvolle merken als Dr Martens, Skechers, Nike, Vans, Ecco en Gabor, is de collectie in deze Premium stores aangevuld met hoog segment A-merken als Tommy Hilfiger en Calvin Klein. Net als in Amsterdam, zullen ook de Premium stores in Utrecht en Den Bosch worden voorzien van mobiele kassa's waardoor de aankoop op elke gewenste plek in winkel kan worden afgerond. 

Beschikbare media