donderdag 25 augustus 2022

Nelson presenteert nieuwe najaarscollectie tijdens ‘Together Sounds Better’ event

Amsterdam, 23 augustus 2022 – Om de lancering van de nieuwe najaarscampagne ‘Together Sounds Better’ te vieren, presenteerde Nelson de nieuwe collectie aan verschillende influencers –want ook samen vieren is leuker- tijdens een gezellige borrel. Vol met stoere boots en kleurrijke sneakers was deze nieuwe collectie een ware hit!

In een prachtige binnentuin aan de Herengracht lieten we een tal van fashion liefhebbers kennismaken met onze nieuwste najaarscollectie die bestond uit verschillende soorten boots, loafers er sneakers van merken zoals Steve Madden, New Balance en Dr. Martens. Onder het genot van een drankje en hapje konden influencers zoals Larissa Verbon, Femke Meines en Eloise van Oranje onze toffe kleurrijke en opvallende statement schoenen bewonderen. Geheel in het thema van de campagne, die in het teken staat van talenten, werden er gave fashion illustraties gemaakt door de talentvolle By Elenore én ontving iedereen een persoonlijk kaartje met compliment van de Complimentenmeisjes die ieders talent feilloos in woorden wisten te vatten. De middag werd afgesloten met een goedgevulde goodiebag geheel in stijl van onze campagne.

Wil jij ook de sfeer proeven van onze laatste collectie en helemaal in de ‘Together Sounds Better’ vibe komen? Check dan hier onder de aftermovie van ons event!