dinsdag 25 oktober 2022

Nelson haalt een bedrag van 30.000,- op voor stichting Het Vergeten Kind

Hoofddorp, september 2022 – Na het grote succes van de voorgaande jaren stond ook dit jaar de maand september weer in het teken van stichting Het Vergeten Kind. Deze campagne werd doorgevoerd online op nelson.nl en in de ruim 110 Nelson winkels.

Nelson werkt al ruim 4 jaar samen met stichting Het Vergeten Kind om hun te helpen met hun missie, namelijk om een veilig en liefdevolle omgeving te creëren voor de ruim 100.000 kwetsbare kinderen in Nederland die problemen ervaren in hun gezinssituatie. Tijdens de maand september brengen wij daarom de stichting onder aandacht in de ruim 110 Nelson winkels en op nelson.nl. Voor elk verkochte paar schoenen uit de Nelson Kids collectie wordt er €5,- gedoneerd aan de stichting. Tijdens deze weken hebben wij een mooi bedrag van 30.000,- op kunnen halen voor Het Vergeten Kind. Een bedrag waar we trots op mogen zijn!

Naast de september maand die in het teken staat van Het Vergeten Kind, steunt Nelson gedurende het jaar ook op andere manieren de stichting. Om meer te lezen over de samenwerking tussen Nelson en Het Vergeten Kind kan je hier kijken voor meer informatie.