Het Vergeten Kind

Het Vergeten Kind

Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld, zo blijkt uit onderzoeken. Maar helaas geldt dit geluk niet voor alle kinderen in ons land. Nog te vaak gaat het fout, soms zelfs heel erg fout.

Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Ze zijn gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst, omdat ze niet meer veilig waren. De trauma’s laten diepe sporen na. Het maakt onzeker, bang en boos. Ook zijn er veel kinderen die wél thuis wonen, maar die dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen.

Verslavingen, grote schulden, psychische problemen en onvermogen van ouders kunnen zorgen voor een negatief klimaat waardoor de kinderen niet de positieve aandacht krijgen die ze zo hard nodig hebben. Zo raken ze eenzaam en geïsoleerd en hun ontwikkeling komt in de knel. Op latere leeftijd lopen ze een verhoogd risico op het criminele pad te raken, werkloos te worden, zelf hun kinderen niet goed op te kunnen voeden of zelfs helemaal geen duurzame relatie aan te kunnen gaan.

Jaarlijks doneert Nelson een financiële bijdrage aan Stichting Het Vergeten Kind. Ook vragen wij aandacht in onze winkels en via onze online kanalen voor Het Vergeten Kind. Zo helpen wij deze kwetsbare kinderen, die voor velen onzichtbaar zijn, zichtbaar te maken. Zodat ze niet worden vergeten.

Een greep uit de samenwerking tussen Nelson en het Vergeten Kind

Hartenhuis donatieboxen

Nelson steunt Het Vergeten Kind door regelmatig de Hartenhuis donatieboxen in de winkel te plaatsen

€ 10.000

Nelson heeft 10.000 euro gedoneerd aan Het Vergeten Kind vanwege het 70 Jarig jubileum!

Unforgettables

Nelson heeft alle Unforgettables, de jongerenraad van het Vergeten Kind, een nieuw paar schoenen gegeven

Nelson kids collectie

Een paar stevige schoenen waarmee jouw zoon of dochter belangrijke stappen kan gaan maken. Deze schoenen stelen gegarandeerd de show, maar misschien nóg belangrijker, met deze Nelson kids collectie vraagt Nelson aandacht voor Stichting Het Vergeten Kind. Neem snel een kijkje tussen deze speelse collectie.

Een greep uit de collectie
Nelson Kids - Lage sneakers - Zwart
Nelson Kids - Lage sneakers - Wit
Nelson Kids - Lage sneakers - Wit
Nelson Kids - Lage sneakers - Wit
Nelson Kids - Lage sneakers - Wit
Nelson Kids - Lage sneakers - Wit
Nelson Kids - Lage sneakers - Grijs
Nelson Kids - Sandalen - Rose goud
Nelson Kids - Sandalen - Blauw
Nelson Kids - Lage sneakers - Zwart

Laden..