Ieder kind verdient een warm en veilig thuis, toch? Dat vinden wij ook. Daarom werken we sinds 3 jaar samen met stichting Het Vergeten Kind. Een stichting die kwetsbare kinderen een stem geeft, hun verhaal laat vertellen en hun situatie helpt te verbeteren.

In september starten wij binnen onze 100 Nelson winkels en op nelson.nl met Heppie by Nelson! Van elk verkocht paar Nelson Kids schoenen, doneren wij € 5,- aan het Vergeten Kind. De uiteindelijke opbrengst gaat naar de bouw van het nieuwe Hotel Heppie op de Veluwe. Een plek waar kinderen terecht kunnen voor een vakantie zonder zorgen. Een plek waar ze kind kunnen zijn!

De Nelson Kids collectie is onderdeel van ons eigen label en bestaat uit schoenen voor jongens en meisjes, van jong tot oud. De schoenen zijn van hoge kwaliteit, hebben een goede pasvorm en zijn helemaal ‘on trend’. Want voor je kind wil je natuurlijk het allerbeste! Shop hier de Nelson kids collectie.

Het Vergeten Kind

Ruim 100.000 kinderen in Nederland kunnen door problemen in hun gezinssituatie niet veilig en liefdevol opgroeien. Bij ruim 42.000 kinderen gaat het zó fout dat zij niet meer thuis kunnen wonen.

Het Vergeten Kind komt op voor deze kinderen door ze een stem te geven, hun verhaal te vertellen en zich in te zetten voor het verbeteren van hun situatie. Zo kunnen ook deze kinderen op een veilige en stabiele plek wonen, zich positief ontwikkelen en volwaardig mee doen in de maatschappij.

Sinds 2018 is Nelson partner van Het Vergeten Kind. Door het steunen en initiëren van diverse campagnes, vragen wij aandacht voor Het Vergeten Kind in onze winkels en via onze online kanalen. Zo helpen wij mee om kwetsbare kinderen, die voor vele onzichtbaar zijn, zichtbaar te maken. Zodat ze niet worden vergeten.

Nelson kids collectie

Een paar stevige schoenen waarmee jouw zoon of dochter belangrijke stappen kan gaan maken. Deze schoenen stelen gegarandeerd de show, maar misschien nóg belangrijker, met deze Nelson kids collectie vraagt Nelson aandacht voor Stichting Het Vergeten Kind. Neem snel een kijkje tussen deze speelse collectie.

Een greep uit de collectie
Nelson Kids - Lage sneakers - Zwart
Nelson Kids - Veterboots - Cognac
Nelson Kids - Rits- & gesloten boots - Beige
Nelson Kids - Veterboots - Multi
Nelson Kids - Veterboots - Zwart
Nelson Kids - Veterboots - Multi
Nelson Kids - Veterboots - Cognac
Nelson Kids - Rits- & gesloten boots - Zwart
Nelson Kids - Veterboots - Groen
Nelson Kids - Veterboots - Zwart
Nelson Kids - Veterboots - Blauw
Nelson Kids - Veterboots - Roze
Nelson Kids - Boots - Zwart

Laden..