Het Vergeten Kind

Ruim 100.000 kinderen in Nederland kunnen door problemen in hun gezinssituatie niet veilig en liefdevol opgroeien. Bij ruim 43.000 kinderen gaat het zó fout dat zij niet meer thuis kunnen wonen.

Het Vergeten Kind komt op voor deze kinderen door ze een stem te geven, hun verhaal te vertellen en zich in te zetten voor het verbeteren van hun situatie. Zo kunnen ook deze kinderen op een veilige en stabiele plek wonen, zich positief ontwikkelen en volwaardig mee doen in de maatschappij.

Sinds 2018 is Nelson partner van Het Vergeten Kind. Door het steunen en initiëren van diverse campagnes, vragen wij aandacht voor Het Vergeten Kind in onze winkels en via onze online kanalen. Zo helpen wij mee om kwetsbare kinderen, die voor vele onzichtbaar zijn, zichtbaar te maken. Zodat ze niet worden vergeten.

Serious Request

In de week voor kerst hebben 3FM-dj’s Rob, Barend en Sophie opgesloten gezeten in het Glazen Huis in Amersfoort. En dit allemaal om zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel ‘Het Vergeten Kind’. Nederland kwam massaal in actie waarbij Nelson als partner van Het Vergeten Kind zelf ook het initiatief nam. Zo zamelde we via een actie in onze winkels in Amersfoort en onder collega’s, geld in voor Het Vergeten Kind. Ook brachten we samen met de andere partners van Stichting het Vergeten Kind, een bezoek aan het Glazen Huis.

Chocolade hartenhuis

Wij geven onze medewerkers graag een chocolade hartenhuis voor Sint,
En daarmee steunen wij samen Stichting Het Vergeten Kind.

Tijdens ‘de Heppie by Nelson weken’ en op andere momenten in het jaar,
Staan wij met elkaar voor deze prachtige stichting klaar.

Want de duizenden kinderen die niet meer thuis kunnen wonen,
Geen ruimte vinden om hun verdriet te tonen….

Ze moeten geborgenheid en liefde missen terwijl ze zo jong zijn,
Laten we er alles aan doen om dit te verzachten; deze pijn.

Dit chocolade hartenhuis draagt een steentje bij aan deze stichting,
€5,- gaat rechtstreeks naar de ‘Heppie weekenden’, dat is een mooie stap in de goede richting.

Deze attentie is special voor onze medewerkers dus hopelijk genieten ze van deze lekkernij,

En we maken niet alleen onszelf maar ook veel kinderen blij.

Heppie by Nelson

Na het grote succes van de voorgaande jaren stond ook dit jaar de maand september weer in het teken van stichting Het Vergeten Kind. Deze campagne werd doorgevoerd online op nelson.nl en in onze ruim 110 Nelson winkels.

Nelson werkt al ruim 4 jaar samen met stichting Het Vergeten Kind om hun te helpen met hun missie, namelijk om een veilig en liefdevolle omgeving te creëren voor de ruim 100.000 kwetsbare kinderen in Nederland die problemen ervaren in hun gezinssituatie. Tijdens de maand september brengen wij daarom de stichting onder aandacht in onze winkels en op nelson.nl. Voor elk verkochte paar schoenen uit de Nelson Kids collectie wordt er €5,- gedoneerd aan de stichting. Tijdens deze weken hebben wij een mooi bedrag van €30.000,- op kunnen halen voor Het Vergeten Kind. Een bedrag waar we trots op zijn!

Nelson Kids - Cowboylaarzen - Goud
Nelson Kids - Rits- & gesloten boots - Zwart
Nelson Kids - Veterboots - Bruin
Nelson Kids - Rits- & gesloten boots - Cognac
Nelson Kids - Lage sneakers - Roze
Nelson Kids - Rits- & gesloten boots - Beige
Nelson Kids - Hoge sneakers - Groen
Nelson Kids - Rits- & gesloten boots - Zwart
Nelson Kids - Veterboots - Beige
Nelson Kids - Lage sneakers - Taupe
Nelson Kids - Lage sneakers - Groen

Laden..