donderdag 8 april 2021

Nelson brengt de lente aan huis met 'Spring On Wheels'

Hoofddorp, 7 april 2021 - Nelson Schoenen trapt het nieuwe seizoen af en viert de lente tijdens het 'Spring On Wheels' event. De start van de lente werd deze week namelijk gevierd met een feestelijk bezoekje van Nelson's schoenenwinkel op wielen die de gehele dag langs influencers en fashionredacties in Amsterdam reed. Uitgerust met een trendy selectie uit de gloednieuwe dames voorjaarscollectie, was de Spring On Wheels bus als een snoepwinkel voor de echte fashionlover. Want als het voorjaarszonnetje niet naar ons toe komt, brengt Nelson het wel bij jou voor de deur!

Spring On Wheels

Spring is nature's way of saying: let's party! De pandemie heeft nog veel grip op ons dagelijks leven, des te meer reden om elke reden voor een feestje te omarmen. Het voorjaar zorgt voor frisse energie, nieuwe inspiratie en bovenal: fleurige trends. Nelson organiseerde in samenwerking met MOOI PR daarom op een geheel 'corona-proof' manier het Spring On Wheels event om die inspiratie, trends én een paar nieuwe schoenen bij populaire Instagram- en TikTok influencers in Amsterdam aan huis te bezorgen. De Spring On Wheels truck, voorzien van parels uit de nieuwe collectie, healthy en vegan snacks, een lekker fris of warm drankje, fleurige bloemen en sfeervolle muziek, kwam als een vrolijke verrassing in deze turbulente tijd. "Dank je wel voor het langskomen met deze super leuke truck, ik doe mijn schoenen meteen aan!", aldus Rianne Meijer.

Met deze campagne wil Nelson de jonge, modebewuste vrouw via haar favoriete influencer bereiken en kennis laten maken met de gloednieuwe damescollectie, boordevol chunky sneakers en sandalen, frisse summer boots en stoere westernlaarzen. Met merken als Dr. Martens, Converse, Diadora, Sendra en Nelson's eigen label, stapt elke fashionista geheel on-trend de lente in!

De nieuwe dames voorjaarscollectie is te koop in de diverse Nelson winkels en online op nelson.nl.


Geschreven door

Amber

Amber

Blogger, Marketing medewerker

Beschikbare media