Lacoste Evo
Lacoste Evo

Lage sneakers

Lacoste Evo Lage sneakers - wit

129,99
v.a. 116,99
Kleur: wit
Kies je maat
40 laatste!
41
42
43
44
45 laatste!
46
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.59u besteld, maandag in huis
Omschrijving Lacoste Evo
Artikelnummer 1111110181-20

Lacoste Evo heren sneaker

De chunky sneaker-rage heeft ook Lacoste bereikt. met deze trendy sneaker maak jij je casual outfit helemaal af.

Uitgevoerd in een combinatie van suède, imitatieleer en nylon. Met de handige aantreklus trek je de sneakers snel en makkelijk aan.

Gevoerd met heerlijk badstof wat voor een uitstekende vochtabsorberende werking zorgt en de voeten droog en fris houdt. Door de dikke wattering in de hielkap ervaar je bovendien ongekend comfort.

Voorzien van een Ortholite-foam voetbed van gerecycled polyester. Dit voetbed zorgt voor langdurige demping en een goede doorademing van de schoen.

Afgewerkt met een EVA-tussenzool die optimale schokabsorptie biedt en de voeten zo ontlast en vitaler houdt. De rubberen loopzool biedt goede grip en stabiliteit.

Artikel
1111110181-20
Merk
Categorie
Lage sneakers
kleur
Wit
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Nee
voering
Textiel
materiaal buitenkant
Kunstleder, nylon en suede
materiaal binnenzool
Textiel
materiaal buitenzool
Rubber
sluiting
Veter
duurzaamheid
Gemaakt met gerecycled materiaal
Lacoste is niet alleen bekend om zijn modieuze kleding, maar biedt ook een uitgebreide collectie schoenen voor zowel mannen als vrouwen. Het merk biedt een breed scala aan verschillende stijlen, van sneakers en bootschoenen tot slippers en sandalen. De schoenen zijn ontworpen met aandacht voor detail en gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leer, suède en canvas. Het iconische krokodillenlogo van Lacoste is ook op de schoenen te vinden en staat symbool voor kwaliteit en stijl. Of je nu op zoek bent naar een casual of elegante look, Lacoste heeft voor iedereen een passend paar schoenen.
Lacoste

Laden..