Ilse Jacobsen Tulip
Ilse Jacobsen Tulip

Instapschoenen

Ilse Jacobsen Tulip Instapschoenen - zwart

74,99
v.a. 74,99
Kies je maat
36
37
38
39
40
41
42
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.00u besteld, morgen in huis
Omschrijving Ilse Jacobsen Tulip
Artikelnummer 22281860-10

Ilse Jacobsen Tulip dames instapschoen

Dit is de perfecte schoen voor de warmere dagen en de outdoor activiteiten. Draag de instapschoen met een spijkerbroek of onder een jurkje en je hebt een complete outfit!

Uitgevoerd in zacht en soepel gerecycled microvezel en voorzien van een gelaserd gaatjespatroon op het bovenwerk. Bij de productie is geen lijm gebruikt.

Beschikt over een leren voetbed dat zorgt voor optimale demping. Tevens is het voetbed uitneembaar waardoor de instapper ook geschikt is voor eigen steunzolen.

De zool is licht in gewicht, gemaakt van natuurlijk rubber en afgewerkt met matching stiksels. De segmenten waar de zool uit bestaat volgen de natuurlijke beweging van de voet.

Let op! Het materiaal wordt nog soepeler met het dragen. Twijfel je tussen twee maten? Dan raden wij aan een maat kleiner te bestellen.

Artikel
22281860-10
Merk
Categorie
Instapschoenen
kleur
Zwart
pasvorm
Groot
uitneembaar voetbed
Ja
voering
Textiel
materiaal buitenkant
Textiel
materiaal binnenzool
Leer
materiaal buitenzool
Rubber
duurzaamheid
Duurzamer productieproces en gemaakt met gerecycled materiaal
Het Deense schoenenmerk Ilse Jacobsen werd opgericht in 1993 en is sindsdien niet gestopt met innoveren. Ben je op zoek naar een duurzaam merk met stijlvolle, eco-friendly schoenen? Dan ben je bij Ilse Jacobsen aan het juiste adres. Dit maakt het merk dan ook meteen zo bijzonder, dankzij de vele innovaties en technieken worden kwaliteit, comfort en duurzaamheid bij elke collectie gegarandeerd. Doordat de schoenen licht van gewicht zijn en er eigentijds uitzien wil je al snel niets anders meer!
Ilse Jacobsen

Laden..