Ecco Helsinki 2
Ecco Helsinki 2

Mocassins & loafers

Ecco Helsinki 2 Mocassins & loafers - zwart

149,99
v.a. 149,99
Kleur: zwart
Kies je maat
39
40 laatste!
41
42
43
44
45
46
47
48 uitverkocht
Ontvang melding
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.00u besteld, morgen in huis
Omschrijving Ecco Helsinki 2
Artikelnummer 12321610-10

Ecco Helsinki 2 heren instapper

Deze instapper van het merk Ecco heeft de look van een tijdloze geklede schoen, maar de feel van je favoriete sneaker! Ook perfect voor een bruiloft.

Het bovenwerk is gemaakt van premium leer dat uit eigen leerlooierij komt. In de leerlooierijen van Ecco wordt het waterbesparende DriTan-technologie voor een duurzamer productieproces.

Gevoerd met mesh-textiel dat door zijn opengewerkte stof een goed vocht- en warmteafvoerend effect heeft. Hierdoor behoudt je de hele dag door drogen en frisse voeten.

Bevat een leren voetbed met perforatie onder de bal van de voet voor een goede warmteregulatie. Het voetbed heeft een ECCO PHORENE onderlaag wat voor uitstekende energieterugwinning zorgt bij iedere stap en zo vermoeiede voeten voorkomt.

Voorzien van Ecco's DualFit-voetbed. Hierbij heeft de schoen twee voetbedden, door het tweede voetbed te verwijderen creëer je een ruimere pasvorm en is de schoen ook geschikt voor de bredere voet.

Afgewerkt met een lichtgewicht rubberen loopzool met de ECCO FLUIDFORM technologie in de tussenzool voor een anatomische ondersteuning en demping.

Artikel
12321610-10
Merk
Categorie
Mocassins & loafers
kleur
Zwart
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Ja
voering
Textiel
materiaal buitenkant
Leer
materiaal binnenzool
Leer
materiaal buitenzool
Rubber
duurzaamheid
Duurzamer productieproces
ECCO is in 1963 opgericht in Denemarken al en jaren één van de grootste merken in de schoenenbranche. Van outdoor tot gekleed is ECCO van alle markten thuis. Zij zijn trots op hun Deense nalatenschap en staan voor vakmanschap en innovatie. De schoenen van Ecco zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn van alle gemakken voorzien. Met hun eigen leerlooierijen is ECCO de enige grote schoenenfabrikant die het gehele productieproces in eigen hand heeft. Met verantwoorde productiemethodes zetten zij een grote stap vooruit naar een groenere toekomst. De nieuwste technologieën bieden daarnaast een nieuwe ervaring van wat een schoen hoort te zijn. Zo staat de ontwikkeling naar de perfecte schoen bij ECCO nooit stil.
Ecco

Laden..