Nieuw: Verbenas

Heb jij ze al gespot? De super leuke instappertjes van Verbenas?

Heb jij ze al gespot? De super leuke instappertjes van Verbenas? Dit merk is namelijk nieuw bij ons, en als je t mij vraagt een grote favoriet! Benieuwd? Lees dan snel verder.

100% Spain
Verbenas is een Spaans modelabel uit Alicante, en bestaat sinds 2014. Elk paar wordt met de hand gemaakt in Spanje. De producten van Verbenas zijn een combinatie van traditionele ambacht met de laatste trends op het gebied van mode. Verbenas wil de schoenen uit de Spaanse schoenenwereld in een nieuw jasje steken, zodat ze voor iedereen geschikt zijn, en ook nog eens heel casual en trendy zijn. Ze laten oude ideeën herleven en transformeren ze naar de huidige trends. Het merk maakt schoenen voor dames en heren, van de beste kwaliteit en materialen. Verbenas wil dat schoenen een feest zijn voor je voeten, waar je heerlijk op kunt lopen en die er trendy uit zien. Verbena betekent dan ook dorpsfeest. ‘Het leven is een groot feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen’. Of de schoenen van Verbenas aantrekken!

Espadrilles
Een paar van deze super toffe instappers mogen echt niet ontbreken in je kast! De espadrilles van Verbenas zien er niet alleen leuk uit, maar lopen ook nog eens net zo lekker als pantoffels. Ze zijn uitgevoerd in suède en hebben een welbekende zoolrand van touw, wat zorgt voor een zomerse look. Daarbij is het voetbed ook van leer, wat ervoor zorgt dat de schoen blijft ademen en je frisse voeten houdt. Aan de binnenkant van de hiel zit een elastisch bandje, waardoor de schoen goed om de hiel blijft zitten. Draag ze onder je favoriete zomerjurkje of onder een jeans met zomerse top. De espadrilles zijn verkrijgbaar in heel veel kleuren, dus neem snel een kijkje. Voor welke kleur kies jij?