Van Lier Positano
Van Lier Positano

Lage sneakers

Van Lier Positano Lage sneakers - cognac

189,99
v.a. 170,99
Kies je maat
40 laatste!
41
42
43
44
45
46 laatste!
47
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.59u besteld, maandag in huis
Omschrijving Van Lier Positano
Artikelnummer 1111114110-63

Van Lier Positano heren sneaker

De ultieme hybride sneaker van Van Lier, handgemaakt in Portugal. De sneaker is gecreëert met de nieuwste technieken en is met zijn strakke afwerking een echte luxe design sneaker.

Uitgevoerd in leer wat met lopen voor de ideale pasvorm zorgt. Van Lier gebruikt uitsluitend leer dat gecertificeerd is voor zijn duurzame productiewijze door de Leather Working Group.

Gevoerd met comfortabel leer dat met zijn uitstekende vocht- en warmteregulatie zorgt voor een goede ventilatie van de schoen.

Voorzien van een leren voetbed met leren bekleding. Dankzij het ademende effect van leer behoudt je een goed voetklimaat en blijven de sneakers en voeten langer droog en fris. Bovendien is het voetbed uitneembaar en kun je eigen steunzolen gebruiken.

Afgewerkt met een slijtvaste rubberen loopzool die naadloos aansluit op het bovenwerk en je bewegingen natuurlijk volgt. Het biedt daarnaast goede grip bij iedere stap.

Artikel
1111114110-63
Merk
Categorie
Lage sneakers
kleur
Cognac
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Ja
voering
Leer
materiaal buitenkant
Leer
materiaal binnenzool
Leer
materiaal buitenzool
Rubber
sluiting
Veter
duurzaamheid
Duurzamer productieproces
Er is een natuurwet die zegt dat al dat groots is, klein begon. Zo ook Van Lier. In het jaar 1815 lag aan de Langstraat in het Brabantse Loon op Zand, de werkplaats van de familie Van Lier. Het merk blijft ontwikkelen, spelen met kleur én experimenteren met pasvormen. Daarnaast heeft Van Lier inmiddels dus ook bijna 200 jaar ervaring extra en combineert de traditionele kennis met de moderne technieken. Zo levert Van Lier elke dag de schoen van morgen.
Van Lier

Laden..