Zomertrend: aardetinten!

Alles over een van de grootste trend van de zomer lees je in deze blog!

De koude winterse dagen laten we langzaamaan steeds verder achter ons. Tijd om dat ook met onze schoenen te doen en te gaan voor nieuwe trends! Dit voorjaar zien we vooral veel aardetinten. Denk aan beige, off-white en taupe. Ben je benieuwd naar deze trendkleuren? Lees dan snel verder!

Zomerse boots

Goed nieuws: onze geliefde boots mogen mee de zomer in! Maar dan ruilen we de zwarte wel in voor een lichtere variant. Een paar beige chelsea-, western- of veterboots bijvoorbeeld. Beige wordt ook wel zandkleur genoemd en is een rustige, neutrale kleur. Het is weer eens wat anders dan dat eeuwige zwart, maar net zo goed te combineren. Draag ze bijvoorbeeld met de andere trendkleuren, zoals pastel. Draag je boots met een mooie lila blouse en een fijne jeans, of met een lichtblauw colbertje. Naast pasteltinten is de ton-sûr-ton trend helemaal hot dit voorjaar! Dit houdt in dat je outfit volledig in dezelfde kleurentint is, in dit geval dus geheel in aardetinten. Gelukkig zijn deze boots allemaal ton-sûr-ton proof, want de zolen hebben vaak dezelfde kleur als de boot zelf! Naast beige kun je natuurlijk ook gaan voor een paar off-white boots of taupe variant. Kijk eens bij merken als Mjus, Nelson, Bullboxer en Maruti voor een paar zomerse, lichte boots.

Maruti - Chelseaboots - Beige

Rustige sneakers

Ben je niet zo van de colorful sneakers, en is wit je nèt even te... wit? Dan is de aardetint trend perfect voor jou! Scoor daarom een paar toffe sneakers in een van de aardetinten. Combineer ze dan bijvoorbeeld juist wel met een rok of jurk in opvallende print. Zo houd je rustig in je outfit en creëer je een speels effect. Style af met mooie goudkleurige sierden en een fijne tas voor een chique uitstraling! In de collecties van onder andere Nelson, Steve Madden en Hub vind je toffe sneakers in kalme aardetinten.

Let op! Spray je lichte schoenen wel altijd goed in met een water- en vuilafstotende spray! Zo voorkom je vlekken, want dat zou zonde zijn! Zijn ze toch een keer vies geworden of toe aan een opknapbeurt, lees dan in deze blog tips over hoe je lichte schoenen onderhoudt!

Buffalo Chai - Lage sneakers - Beige
Steve Madden Pitty - Dad Sneakers - Beige
Hub - Lage sneakers - Multi