dinsdag 29 november 2016

Trend: Vans Sk8 Hi

Bij het merk Vans wordt al gauw gedacht aan een skateschoen. Tegenwoordig worden ze niet alleen met dit doel verkocht, ze zijn ook erg modieus! Voornamelijk de ‘Vans Sk8 Hi’ variant wordt op het moment veel gedragen. Dit zijn hoge zwarte sneakers met een witte belijning en zool, bestaande uit canvas en suède. Het zachte bovenwerk zorgt voor comfort en de wafelzool voor grip. Tevens biedt het hoge model in combinatie met veters steun om de enkels.

Geschiedenis
De ‘Vans Sk8 High’ is al lang een geliefde schoen en kwam voor het eerst op de markt in het jaar 1978 onder de naam ‘Style #38’. Dit was de eerste hoge skateschoen die het merk introduceerde. In deze periode groeide de populariteit van het skaten en voor deze doelgroep werd de schoen dan ook geproduceerd. De schoen viel onder skaters enorm in de smaak in verband  met de steun en grip van de schoen, wat zeer belangrijk is bij deze sport. Toen de populariteit van het skaten afnam, bleef de simpele, klassieke schoen ontzettend populair.

Combineren
Je kunt deze schoenen het beste combineren met een simpele, neutrale outfit, zodat de schoenen het opvallendste element zijn. Je kunt deze schoenen op veel verschillende gelegenheden dragen. Om de outfit casual te houden combineer je de schoenen met een jeans met opgerolde pijpen, een simpel t-shirt en een leren- of spijkerjasje. Liever wat minder stoer? Je kunt de schoenen ook met een vrouwelijke, chique outfit combineren voor een feestje of naar het werk. Door een dikke panty te dragen, een jurkje en een grof vest of colbertje. Kies voor een recht, simpel jurkje zonder taillering of patroon.Kortom met de oneindige populariteit van de schoen zit je altijd goed en laat jij je helemaal van je stoere kant zien!

Geschreven door

Claudia

Claudia

Blogger, Medewerkster Ecco Store Rotterdam Lijnbaan