maandag 1 mei 2017

Maak kennis met de nieuwe ECCO Cool 2.0!

Heb je al gehoord over de nieuwe musthave sneaker van ECCO? De Cool 2.0 sneaker voor dames en heren is de perfecte schoen voor elke dag, zelfs de warmere zomerdagen!

nelson-blog-nelson-maak-kennis-met-de-nieuwe-ecco-cool-20-2.jpg Waterdicht
De GORE-TEX® SURROUND™ laag in de schoen zorgt ervoor dat de voeten van buitenaf worden beschermd tegen vocht en andere elementen, de sneakers zijn dan ook 100% waterdicht. Toch biedt de ECCO Cool 2.0 360° ademend vermogen. Dit komt door het eigen ‘koelsysteem’ in de sneakers: het bovenwerk bevorderd de luchtstroom in de schoenen en de TPU buisjes in de zolen zorgen ervoor dat de voeten koel en vrij van transpiratie blijven, ook tijdens de warmere dagen. Deze buisjes maken namelijk deel uit van het raster van de schoen. Deze innovatieve techniek geeft de sneaker een ademend vermogen.

Comfort

Naast dat de ECCO Cool 2.0 helemaal waterdicht is, is deze ook nog eens ontzettend comfortabel. Het zachte en soepele bovenwerk van leer of textiel buigt mee om de voeten heen en zorgt voor een ideale pasvorm. Verder is de sneaker voorzien van een aangespoten zool van PU-materiaal, voor ultieme demping en loopcomfort. De TPU buitenzool is flexibel en licht en zorgt voor een goede stabiliteit en grip op verschillende ondergronden. nelson-blog-nelson-maak-kennis-met-de-nieuwe-ecco-cool-20-3.jpg Zowel voor dames als heren
Deze nieuwste sneaker van Ecco is er voor dames en heren in verschillende kleuren en in een textiele en leren versie. Het is dé perfecte schoen om lekker mee door de stad te wandelen. Het ultieme loopcomfort en de sportieve maar ook luxe uitstraling maakt de ECCO Cool 2.0 de nieuwe musthave sneaker van dit seizoen. Of je nu op vakantie gaat naar een warm land of gewoon een dagje weggaat in eigen land, de ECCO Cool 2.0 brengt jou waar je moet zijn!

Wil je deze comfortabele en stijlvolle sneaker uitproberen? Shop de ECCO Cool 2.0 dan hier.

Geschreven door

Cindy

Cindy

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag