donderdag 25 april 2019

De nieuwe TEVA kidscollectie

We hebben al een beetje van de zomer mogen proeven en met een beetje geluk laat de zon zich de komende weken steeds vaker zien. Dat betekent dat niet alleen luchtige sneakers en slippers, maar ook stevige sandalen onmisbaar zijn. Gelukkig is daar Teva! Ideaal voor jezelf, maar ook perfect voor jouw kleine avonturier in de speeltuin, op het strand of gewoon lekker in de achtertuin. We vertellen je graag meer over één van hun nieuwste modellen: de Teva Hurricane XLT2!

Oude slippers en klittenband
Eerst gaan we een paar jaar terug in de tijd, want hoe zijn de Teva sandalen eigenlijk ontstaan? De allereerste Teva sandaal werd al in 1984 gemaakt in de Grand Canyon. Een riviergids bevestigde twee klittenbanden aan een paar oude slippers, zodat deze stevig bleven zitten. Zo werd de ‘Original Sandal’ geboren! Door de jaren heen heeft Teva diverse sandalen en slippers voor het hele gezin ontwikkeld en zijn de modellen voorzien van veel vrolijke kleuren en prints.

De nieuwe Teva Hurricane XLT2
Dan het nieuwste model uit de collectie! Deze nieuwe sandaal combineert het beste van de Original uit de jaren ’80 met de Hurricane sandaal van nu. Zo is er gebruik gemaakt van het originele bandjessysteem met meerdere aanpassingspunten, waardoor ze altijd goed rond de voet sluiten. Dit zorgt voor extra steun en stabiliteit. De polyester band van de Teva sandalen is slijtvast, dus je kunt jouw kleine avonturiers gerust de hele dag op een paar Teva sandalen buiten laten spelen. Plotseling toch een regenbui? Geen probleem! De sandalen zijn waterproof en drogen daarbij ook super snel. Daarnaast is de zool van de Hurricane sandaal erg ruw, wat de kans op uitglijden een stuk kleiner maakt. Ook heel handig rond het zwembad dus. ;)

Bekijk de hele Teva collectie voor kids hier. Benieuwd naar de modellen voor dames en heren? Kijk dan eens hier.

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer