woensdag 27 september 2017

De 5e editie van het Nelson magazine is uit!

Yes, het is weer zover! Ook dit najaar hebben we weer een 60 pagina’s tellend magazine voor je klaarliggen. Zoals je van ons gewend bent staat hij weer boordevol trends, tips en leuke DIY’s voor zowel dames, heren als kinderen. Zo is het hele gezin in één keer klaar voor het nieuwe seizoen!

nelson-blog-nelson-de-5e-editie-van-het-nelson-magazine-is-uit-2.jpg De schoenentrends van 2017/2018
Van sportieve sneakers tot stoere bikerboots, in het nieuwe magazine laten we je een greep uit de nieuwste collecties zien. Roos van fashionblog Moderosa helpt je een stapje op weg met de laatste schoenentrends en stylingtips. Vergeet ook niet haar video op ons Youtube kanaal te bekijken voor nog meer trends en inspiratie!

DIY’s voor uren vermaak
Niets te doen tijdens een regenachtige herfstdag? Ga dan aan de slag met je eigen thuisbioscoop die je knutselt van een oude schoenendoos. Of geef je schoenen een mooie plek in je zelfgemaakte schoenenrek (zodat je hem daarna kunt vullen met nieuwe schoenen ;-) ). In het magazine vertellen we je precies hoe je het aanpakt en ook op YouTube leggen we het je stap voor stap uit in een video. Tips van Kindermodeblog
Natuurlijk is er ook aan de kids gedacht, want kinderstyliste Frederieke van Kindermodeblog.nl heeft ook dit seizoen weer haar favorieten geselecteerd. Ze geeft je tips over de laatste kinderschoenentrends (bekijk ook haar video hier), zodat ook jouw kind weer in stijl het schoolplein op kan deze herfst.

Win win win!
Tot slot mogen we jullie ook nog eens blij maken met een paar hele leuke winacties! Zo maak je bij aankoop van 2 paar kinderschoenen kans op 1 van de 100 Movie MAX filmpakketten én je kunt een complete Vingino outfit winnen voor jouw zoon of dochter. Wie wil dat nou niet!

Heb jij het magazine nog niet in huis? Neem er dan eentje mee uit de winkel óf bekijk hem hier alvast online. Heel veel kijk- lees- en shopplezier!

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer